Melyik sulit választanád?
14 éves 8.-os lány lány vagyok(most megyek 8.-ba)
és hát ugye itt a pályaválasztás,de nem tudok dönteni,nem vagyok rossz tanuló az átlagom 4,6 volt 7. év végén
két suli van ami között választanék(falusi vagyok és az iskolák más városokban vannak)
A) lakhelyedhez közelebb lévő szakközép iskola ahova jó a bejárási lehetőség,van közgazdasági szak és ezen kívül még 3 más fajta szak
B) lakhelyedtől távolabb lévő iskola,rossz a bejárás,kevesebb a busz,viszont kifejezetten közgazdasági iskola,jobb a tanítás,modernebb az iskola
Te melyiket választanád?
gimis nem szeretnék lenni!!
14/L
igen ez a lényeg:)))
és még azt hozzátenném,hogy minkét suliban lesz lehetőségem nyelv és számítógép használói(vagy valami ilyesmi) vizsgát tennem
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:15
Ha közgazdasági területen akar elhelyezkedni akkor úgyis diplomát kell majd szereznie, ergo nem azt fogják nézni milyen középiskolát végzett, hanem milyen egyetemet.
"Oké, de egy erősebb iskolából könnyebb egyetemre kerülni, mert valószínűleg színvonalasabb az oktatás..."
Manapság a tanulón múlik minden. Ha 2 nyelvvizsga kell a felvételhez és jó emelt érettségik, ahhoz a tudást úgysem az iskolában fogja megszerezni.
Kérdező! A 'B)' sulit egészen véletlenül ismerem, elég közel lakok hozzá. Nem biztos, hogy olyan jó, mint amilyennek hiszed. Az a baj, hogy nem tudok érdemi választ adni, mert valaki - hozzád hasonlóan - erős sulinak tartja, mások meg azt mondják, kettes átlaggal is be lehet kerülni.
Nem ijesztgetni akarlak, abba menj, amelyiket jobbnak látod. Ne foglalkozz a bejárással - a főnököd se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!