Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Tudtok jó sulit...

Kamaszok! Tudtok jó sulit ajánlani?

Figyelt kérdés
tudtok szegeden vagy szeged környékén egy jó sulit? (4,7-es átlag, humán tárgyak(főleg töri) +földrajz+ angol és orosz ami nagyon szeretek (a többit is csak nem annyira))két tannyelvű is érdekel
2011. szept. 17. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

szentes horváth mihály gimnázium? másik középsuliba járok velük szembe ott velünk ijesztgetik őket ha nem tanulsz te is oda kerülsz -.-" :D

hmg.hu

2011. szept. 17. 17:11
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi XD
2011. szept. 17. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nos, elsősorban kijelenteném hogy az az orosz amit a szülők és még sok ember oly nagyra értékel egy nagy kakit sem ér mivel a következő négy évben nem tudod ezt hol továbbtanulni... vagy legalábbis szegeden ha jól tudom talán csak a ságváriban. 4,7-es átlaggal valószínűsíthetően nem vagy hülye szóval ajánlanám neked a :

Tömörkény (húha, hát itt elég sok szakon érdekelt lehet pl spec angol, humán... stb. Nézz szét a honlapon meg kiskönyvben)

Ságvári (angol, meg még sok minden van ott)

Deák (ajánlanám a kéttannyelvű angol)

Radnóti (ötletem sincs milyen szakok vannak ott, de ha oda jelentkezel akkor vigyázz mert elég sok gyíkarc jár oda... kicsit nagyra vannak magukkal néha, de az is igaz hogy vannak jófejek meg azért az egy színvonalas suli)

Elég sok minden van még, de tudod létezik internet és gondolom ha nyolcadikos vagy tájékoztatnak a sulikról.

Sok sikert!

2011. szept. 23. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Bács-kuskun megyei vagyok és a radnótiról hallottam és kihagyom :D
2011. szept. 23. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
azt kérted hogy szegeden vagy környékén lévő sulit mondjunk...
2011. szept. 26. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:
a tesóm szegedi :D
2011. szept. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!