Mit tennetek ha a gyereket olyan eletmodot elne amivel nem azonosultok?
Sok mindent nem tehetsz.. Nem azonosulsz vele ennyi..
Ha a másik két gyerekkel tenyleg nincs gond, akkor nem tehettek róla..
Ha nagyon -nagyon elítélném.. Akkor nem biztos, hogy erőltetném a találkozást.. De ehhez agyon konoly dolgok kellenek..
Hogy viselkedik??
Így nem tudom, mit tennék, hogy nem tudom, hogy mit tett :)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen nevelést kapott. Sokan azt hiszik, hogy mindent jól csináltak, aztán mégis van valami, amivel nagyot hibáztak.
Most már semmit sem tehetsz, neki kell belátnia, hogy változnia kell.
de mit csinál egész pontosan?
eyébként, a saját anyám is azt hiszi, hogy ő milyen jól nevelt, pedig a fenét. soha az életben nem hallgatott meg minket, mindig az volt a kifogás, hogy házimunka, soha nem volt anya-lánya, vagy anya -fia program, csak boltba, meg ügyeket intézni, stb. mentünk együtt, sose tudtam vele megbeszélni semmit.
most, hogy anyagilag jobban áll, elkezdett úgymond pénzelni (nem kell, külföldön dolgozom), de továbbra is kizárólag kritizál, mindenbe beleszól, s beleköt, mindig az van, hogy bezzeg x.y, és azt hiszik, hogy mivel pénzel, akkor minden ok. pedig nem, és soha nem volt az.
Mivel nem téged kényszerít olyan életmódra, amivel nem tudsz érvényesülni, nem sok közöd van hozzá.
Csak egy tipp: vallásos vagy?
Jajj...
Haaz utolsó tippje..akkor az nem eletmód... Nah mindegy...nem megyek bele, ebbőls sosem jöm ki jól az ember, akarmelyik oldalon is áll..
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!