Mennyire normális egy ilyen beszólás anyám részéről?
Itthon sokkal jobban szeretek csak simán fehérneműben mászkálni ha jó idő van, mint felöltözve. Ez miatt egyszer anyám beszólt, hogy "öltözz már fel, ne hergeld a fiúkat!" A fiúk, a nevelőapám és az öcsém...
Szerintem már alapból nem lenne normális ha egy családtagra "gerjednének", de anyám szavaiból ezt veszem le, ami viszont undorító akkor.
Másoknál is okoz ez gondot, vagy zavar titeket, ha egy családtagotok fehérneműben, vagy rövidnadrág-melltartóban érzi jól magát itthon?
Nem tudom, melyikünk az ostobább...de szerintem egy nevelőapa, aki nem vérszerinti apa, igenis számodra egy idegen férfi. Attól mert 6 éves korodtól ismered, attól még nincs vérszerinti kötelék közötted.
Ha a postást(szomszédot, boltost, stb...) ismered 6 éves korod óta, arra is mondhatod, hogy nem idegen...persze, bizonyos értelemben nem, de azért nem illegeted magad előttük gondolom.
Szó sem volt illegetésről, nem tudom sokan, hogy jutottak el az "otthon nekem kényelmesebbtől" addig, hogy már rá vagyok gerjedve a nevelőfateromra vagy az öcsémre, és illegetem magam előttük. Mivel az időm nagy részét a szobámban töltöm (ha egyáltalán itthon vagyok), csak ritkán mászkálok ki, esetleg kaját csinálok, és azt is behozom a szobámba. Ez egy egyszerű séta... nem értem mi az illegetés rajta..
A másik meg, hogy a nevelőapám és az öcsém, sőt az anyám is szokott néha így mászkálni itthon. Akkor gondoljak arra én is rögtön, hogy tuti rám vannak mozdulva azért teszik ezt? És azt is hozzáteszem, hogy van barátom, és sokszor alszik nálunk. És merem állítani, hogy már mindegyik családtagom látta fehérneműben reggelente. És nem akart tőle senki semmit.
"Nem tudom, melyikünk az ostobább...de szerintem egy nevelőapa, aki nem vérszerinti apa, igenis számodra egy idegen férfi. Attól mert 6 éves korodtól ismered, attól még nincs vérszerinti kötelék közötted."
Mit számít a vér, te nyomi? Vérszerinti apák is szoktak gerjedni a lányaikra. A postás hasonlatod meg nonszensz. Lehet, hogy te az apádat csak annyira ismered, mint a postást, részvétem.
Az apám - mert a nevelőapám az APÁM - nem idegen. Segített a leckében, együtt néztünk filmeket, elvitt orvoshoz, ha beteg voltam, megtanított egy csomó dologra. Egy család vagyunk. A postás néha hoz egy levelet.
A vér semmit sem számít. Ha neked ez a fő kapocs, sajnállak.
Kicsilány, a nevelőapád simán megdughat, ha illegeted magad neki.
Senkije nem vagy, csak egy punci.
"a nevelőapád simán megdughat, ha illegeted magad neki"
Senki sem dughat meg a beleegyezésed nélkül, ami egy tisztán és érthetően mondott igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!