Mennyire normális egy ilyen beszólás anyám részéről?
Itthon sokkal jobban szeretek csak simán fehérneműben mászkálni ha jó idő van, mint felöltözve. Ez miatt egyszer anyám beszólt, hogy "öltözz már fel, ne hergeld a fiúkat!" A fiúk, a nevelőapám és az öcsém...
Szerintem már alapból nem lenne normális ha egy családtagra "gerjednének", de anyám szavaiból ezt veszem le, ami viszont undorító akkor.
Másoknál is okoz ez gondot, vagy zavar titeket, ha egy családtagotok fehérneműben, vagy rövidnadrág-melltartóban érzi jól magát itthon?
Attól függ hány éves vagy.
Szerintem olyan öt-hat éves korig elfogadható a pucerkodás.
Bár ha melltartó kell, gondolom egy jó tíz évvel több vagy.
Az együttélés alapszabálya hogy úgy viselkedünk otthon, hogy a veled együttélők ne érezzék magukat se kínosan se kellemetlenül.
Erre kulturalt megoldas a kovetkezo: olyan rovidnadrag, ami pamut anyag vagy valami hasonlo kenyelmes nem tul bo nem tul szuk es a bugyi fole azt veszed vagy amit irtal eleve rovidnadrag es a sima melltarto helyett vegyel fol egy topot (olyat ami alig takar tobbet mint egy normal melltarto vagy sportmelltartot, olyat amiben edzoteremben is mernel lenni.
Sima melltartoban valoban eleg gaz lenni, akkor inkabb mar furdoruha felsoresz :-).
De abban igazad van, higy anyad is kulturalatlanul szolt be, mert az oltozeteddel itthon nem hergelsz senkit hanem csak nem illendoen oltozkodsz:-), bar a csaladodnak kell meghataroznia otthon mi az illendo viselet :-).
Az hulyeseg, hogy barkit is hergelsz, max. olyan lehet, hogy oket zavarja, de azt nyilvan neked megmondjak, nem edesanyad fog ily modon kozvetiteni. Anyukadat zavarja hogy higyan maszkalsz, csak neki lehet egyszerubb volt egy ilyen rosszmaju megjegyzessel jeleznie a nem tetszeset. Beszeld meg vele, hogy akkor mit vegyel fol, ha te majd megsulsz es nem akarsz ketreteg ruhaban izzadni. Biztos van megoldas.
Ja es se te se ok nem "betegek" :-))).
(nalunk az egyik nagynenem kepes puceron rohangalni a csaladtagok elott...hihi, engem hidegen hagy;-))
A nevelo apad nem a verszrinti apad.. az ugy mar ne haragudj de mas.... :S En itthon polo + bugyi komboban vagyok.. abban alszom,abban vagyok egesz nap.. :D
A parom elott mas,anyam elott mas tesom elott mas ( noverem) neked az ocsed meg jolvan.... hany eves?
nevelo apad elott meg?!....... ferfibol van,ne legyel elotte melltarto bugyiban.. legalabb egy kis polot huzz magadra es akkor bugyi polo kombo... maris jobb mint melltartoban.
nagyon beteges dolog a nevelőapád előtt fehérneműben mutatkozni.
öltözz fel.
Hát nálam is elszakadt volna a cérna, ha a tinilányomnak magától nem esik le, hogy hogyan illene felöltözni otthon.
Fordított esetben téged nem zavarna, ha a nevelőapád vagy az öcséd egy szál fecskében rohangálna az orrod előtt? Gondolom most majd azt írod nem, de szerintem téged pont annyira nem érdekel az ő fityegő kis himbilimbijük az alsóneműn át, mint őket a te kis bevágó tevepatád meg a striás popsid.
Azzal egyetértek, hogy így hogy a nem a édes, hanem a nevelőapád kicsit gáz a dolog, mert igenis rád gerjedhet...
De a többivel viszont nem, miért lenne illetlenség? Nálunk itthon semmi ilyen tabu nincs mindenki úgy mászkál/van, ahogy akar. Egy család vagyunk, nincsenek senkinek beteges fantáziái meg semmi... Hirtelen vendék meg nem toppan úgy be, hogy ha valakin nincs elég ruha akkor ne tudjon valamit felkapni...
Szerintem se legyél otthon így, ha a családod nem ilyen. Majd ha felnősz, nálad mások lesznek a szabályok.
De amit anyukád mondott, kicsit rémisztő. Ha bennem, mint anyában felmerülne akár a gyanú szikrája is, hogy a férjem/párom vagy a fiam (!!!) megerőszakolná a lányomat, ha meglátja fehérneműben, a párom nem lenne a párom, a fiamat meg ketrecben tartanám. Hogy hihet anyád ilyet a saját fiáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!