Az az érzés, amit egy "haveri beszólás" okoz, vagy csupán, ha elhallak a szavam mellől, az nagyobb fájdalmat okoz, mint amennyi jó érzést egy nagy baráti társaság, normális vagyok egyáltalán?
ha ilyeneken fennakadok
és mind emlékszem ilyenekre, pl ha 3man vagyunk és ugye a két másik elkezd beszélgetni, ha mondok valamit tuti nem hallják meg, vagy nem egyszer volt olyan, hogy amit ők viccesnek találnak azt én nem, vagy amit én azt meg ők nem..más érdeklődési kör.
van értelme így egyáltalán ápolni a kapcsolataimat, kb totál értelmetlennek találom, már az zavar, ha nem hallja meg az illető amit mondok, elég gyakran előfordul
egy barátom van, de a többi megreked "haver alatti szinten"
mindig ez jár a fejemben, hogy van e így egyáltalán próbálkoznom, akár egy baráti társaságban, akár csajoknál(már volt egy kapcsolatom kb 5 éve), ha sosem lehetek őszinte mellettük mivel ilyen dolgokon fennakadok, ott helyben nem mutatom ki, hogy fáj, de sokszor még évek múlva is emlékszek egy ilyen egyszerű szituációra..:\
szóval, wác dö szolúsön?
19f
Megértelek, ugyanez van velem is :/
Amit tehetsz, amit én is teszek, hogy kerülöm a baráti köröket és igyekszem kettesben eljárni emberekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!