Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Kiskoromban eléggé sokat sírtam, hisztis lány voltam. Azt hittem, hogy ki fogom ezt nőni. Most az életemben szinte minden rendben van. Boldog családom van, úgy érzem, hogy mindenem megvan (még akkor is ha 5 éves fényképezni se tudó telefonom van), vannak barátaim, és barátom is. Boldog vagyok. Ezek ellenére mégis szoktam sírni. Például rosszul viselem, ha kapok rossz jegyet, pedig tanultam a dolgozatra. Iskolában vissza tudom fojtani a könnyeket, de itthon mindig kiengedem őket. Vagy most fél órája megtörtént eset: Nem léptem be egy oldalra 2 hétig, mert nem tudtam a jelszómat, nem is volt sok időm ezzel foglalkozni és letöröltek róla. Barátom hívott meg az oldalra és olyan rosszul éreztem magam, hogy elszúrtam...és sírtam. Ha nem jön valami össze mindig sírok.. de mégis miért? Túl érzékeny vagyok? Vagy mi a bajom? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni, megszabadulni ettől a kellemetlen rossz tulajdonságomtól? Egyáltalán ez normális? 17/L2012. okt. 23. 15:40
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem totál érthető. Addig ilyenekkel nem is kell foglalkozni amíg nem érzed úgy, hogy ez téged, vagy a környezetedet zavarná. Ha mégis, akkor nem hülyeség megkérdezni egy profi pszichológust (tényleg nem bántásból). Esetleg edzheted magad azzal, hogy amikor valami történik, akkor megpróbálod ezt az érzést visszatartani és valami mással levezetni - ennek tudatosnak kell lennie. Mondjuk valami hasznossal, akár takarítás vaaagy futsz egy kört a ház körül, bármi. :) Hajrá!
2/2 anonim válasza:
Ha sűrűn előfordul szerintem nem normális! Zavar téged, zavarja a környezeted... 17 éves vagy! Mosolyogj egyet a világba (lehet néha erőltetni kell, de aztán majd jön) Ezek szerint tudod mi a piti dolog és mi nem! Olykor ha elrontok valamit csak ennyit mondok: francba. És próbálom megoldani. Máskor meg zenét hallgatok, vagy kiadom a dühömet egy ütős koncerten.
A LÉNYEG, HOGY TANULD MEG KEZELNI! Nem kell fölösleges dolgokba erőt fektetni, ami meg fontos neked azt vedd kihívásnak! És mosolyogj! :)
23/L (Mondhatni sikeres az életben, nekem ez bejött.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!