Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet még valamikor az életben...

Lehet még valamikor az életben normális életem, olyan mint a többi embernek?

Figyelt kérdés
Senkit nem érdeklek, soha nem mehetek el senkivel sehova. 16 éves vagyok, és az életem tanulásból, unatkozásból áll (unatkozásba tartozik a sok gépezés és tv nézés is mert már hihetetlenül unom ezeket csinálni). Inkább kimennék valakivel szórakozni, de nincs kivel, az emberek elfordulnak tőlem teljesen. Lehet nekem még valaha normális életem mint másoknak, a magányos fiatalkor ellenére?
2012. okt. 21. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még van elég időd kiélni magad, nem hiszem, hogy aggódnod kellene emiatt. Amúgy fiú vagy, vagy lány?
2012. okt. 21. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:
16/F vagyok
2012. okt. 21. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen még lehet :)) :D... Sok időd wan még hátra :)...
2012. okt. 21. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy amikor az ember felébred reggel akkor mindig kap egy új lehetőséget.

Minden nap egy újabb esély és kizárólag rajtad áll, hogy miként élsz a lehetőségeddel.

Sokan félrevezetik saját magukat azzal, hogy azt gondolják egy bizonyos célt vagy azonnal elkell érni, vagy egyáltalán nem lehet elérni. Ennek ellenére azonban, a legtöbb cél eléréséhez megkell járni egy bizonyos utat. A lényeg, hogy helyetted senki se tudja megtenni ezt az utat, ezért bármit is akarsz, azt neked kell megszerezned.

Válaszolva a kérdésedre tehát: " Lehet-e még valamikor...?" - Igen és Nem. Attól függ, melyik utat választod és mekkora kitartással jársz rajta. Nem akarlak lehangolni, de a magányod senkit sem érdekel, mert TÉGED kell érdekeljen. Ha neked jó így akkor a többiek is igazodni fognak a magányodhoz, azonban ha változtatni akarsz akkor azt saját erődből és elhatározásodból kell megtenned. Nem arra kell várnod, hogy mások legyenek hatással az életedre, mert neked kell fognod a kormányt és arrafelé kell irányítanod, ahova elakarsz jutni.

2012. okt. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!