Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális, hogy nem szeretem...

Az normális, hogy nem szeretem az embereket?

Figyelt kérdés
Nem létezik ember, akiben teljesen bizom, akinek hiszek. Nincs "legjobb barátnőm" ,nincs barátom, mindenkiben csak csalódóm, utálom az embereket. Csak arra várok, hogy 18-19évesen elköltözzek innen, valahova jó messzire, új emberekhez, itt senkit sem szeretek(csak a szüleimet, de a kapcsolatunk sem olyan amilyennek lennie kéne) Utálok mindent!!

2012. okt. 21. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Az életszemlélet folyamatosan változik az élet során az emberben.

A normálisság relatív és szubjektív is egyben.

Ídővel te is megfogod tapasztalni, hogy a hozzáállásod milyen mértékben befolyásolja az életed menetét [ nyilván a negativitás vonzza a negativitást ] és esetleg rájössz majd arra is, hogy néhány csalódás még nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül mindenki és minden csalódásra van ítélve.

2012. okt. 21. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem minden embert utálok, csak akik körülöttem vannak, ismerek olyat aki sajnos messze lakik, de nagyon birom őt, minden megtudok neki bocsátani.
2012. okt. 21. 17:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként mondja anyukám is, hogy flegma vagyok, mosolyogjak mindig, mindenkinek jó pofizzak, de nem fogok főleg ha legszivesebben pofon vágnám. Ha megmondják mit csináljak pont az ellenkezőjét csinálom, ne mondják meg hogy mit tegyek!! Ettől csak flegmább tudok lenni.
2012. okt. 21. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. okt. 21. 17:31
 5/8 A kérdező kommentje:
15leszek hamarosan
2012. okt. 21. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű ezért!:) Nekem is volt ilyesmi ebben a korban!Majd kinövöd!Meg fog változni ne aggódj!Ez most azért van,mert kezdesz felnőni és most úgy érzed mindenből és mindenkiből eleged van,de majd elmúlik!:)
2012. okt. 21. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
ez a lázadó korszak :-)
2012. okt. 21. 17:40
 8/8 anonim válasza:
Más városban is ugyanezt fogod érezni egy idő után. Ott is lesz olyan akiben csalódni fogsz, utálni, megunsz ott is mindent. Akkor megint jön a költözés máshova téma, és attól, hogy valami új, nem biztos, hogy jobb is.
2012. okt. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!