Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok gyereket, de mások...

Nem akarok gyereket, de mások ezt nem tartják tiszteletben. Miért kell elítélni azokat, akiknek nem ez a boldogság?

Figyelt kérdés
Sohasem akartam, és mindenki azt mondja, hogy majd akarni fogok később, de már 24 vagyok, és ugyanúgy vélekedek erről a témáról. Voltam már nagyon szerelmes, nem erről van szó, nem ezért nem akarok. Egyszerűen ez tökéletesen távol áll tőlem. Nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel, nem érdekelnek. Nekem nem kell ez a boldogságomhoz. Azért meg nem fogok gyereket vállalni, mert ezt várja el a társadalom, meg majd később jaj mi lesz velem, ha mindenki kihal mellőlem, és magányosan fogok meghalni. Szeretek egyedül lenni, mert a kedvenc tevékenységem is magányos foglalatosság, és ha lenne gyerekem, nem tudnám csinálni. Nekem az az életcélom, nem egy gyerek. Miért nem lehet ezt elfogadni? Az agyamra megy, hogy mindenki azt mondja, hogy fiatal vagyok még, majd később úgyis meggondolom magamat. Nem fogom. Nekem nem kell ez. Nem az önzőség szól belőlem, bár sokan biztos vagyok benne, hogy annak fognak tartani. Mindösszesen csak arról van szó, hogy nekem más céljaim vannak az életben, és gyerek nélkül is tökéletesen jól érzem magamat. SŐT.

2014. okt. 4. 19:28
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok és én sem szeretnék gyereket! Az érdekes az, h ezt már 7-8 éves korom óta mondogatom és tudom nagyon jól, hogy nem lesz. Persze nem láthatom, h mi lesz velem a jövőben, de még ha csak a gondolattól is irtózom, h gyerekem legyen akkor nem hiszem, hogy ez megváltozna. Szüleim tudják, munkahelyen aki kérdezte tudja és persze nyomják az ellenkezőjét, de bevallva rohadtul nem érdekel, mert én tudom és kész. Nem hangoztatom nem vágok fel vele stb te is tegyél így és ne fogd fel tragédiaként, h ők ezt nem értik meg, mert ugye bár ha te így vagy boldog akkor nem is kéne, h érdekeljen, h erről ők mit gondolnak v hogy éppen emiatt kilógsz a társadalomból. Szard le, mert ezek a beszólós emberkék úgy se fognak pisztolyt fogni a fejedhez miszerint szülj akkor meg kit érdekel, h ők mit gondolnak?????
2014. okt. 8. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!