Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mehetek be a Budapesten...

Hogyan mehetek be a Budapesten alföldi utcában lévő befogadoba? SOS nem birom itthon a tesom zaklat!

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
sétálj be nyugodtan. én is igy tettem 10 éve. kedvesek, segítőkészek.
2014. okt. 4. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
első vagyok ha gondolod irj privit.
2014. okt. 4. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Irtam!!
2014. okt. 4. 16:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Kérlek 1. Irj vissza!! Sürgõs!
2014. okt. 4. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
En is bementem. Kedvesek voltak. Ha gondolod Nekem is irhatsz. :)
2014. okt. 4. 17:30
 6/9 A kérdező kommentje:
2. Irtam!
2014. okt. 4. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok akkor nem vagyok ezzel egyedül.másik válaszoló irj nekem is, hátha egy voltunk bent ;)
2014. okt. 4. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi az a befogadó?
2014. okt. 4. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Besétálsz és ottmaradsz simán. 72 órán belül érted jöhetnek, de nem vagy köteles velük menni. Viszont jó ha tudod, hogy pusztán a szerencséden múlik, épp milyen gyerekek vannak ott. Esélyes, hogy pokoli lesz a verekedéstől a lopáson át a zaklatásig. A nevelők jók, de nem tudnak mit kezdeni az elfajzott minibúnözőkkel. És igen, én is ott voltam.

Max. 2-3 hónapig lehetsz ott, addig eldöntik, mi legyen veled, de nagy esélyed van még rosszabb helyre kerülni. A családom nekem is borzalmas, de esküszöm sokkal jobban jártam volna az otthoni terrorral, mint azzal, ami utána következett. Tönkretették az életemet, most meg majdnem 20 évesen kezdhetem elölről, hogy egyetemre mehessek. Nem egy jó buli, csak akkor érdemes, ha tényleg iszonyúan pokoli az életed.

Írj nyugodtan ha van kérdésed, biztosan tudok segíteni.

2014. okt. 4. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!