Szülők! Miért nem engednétek 5 tizenhárom éves lányt pizsamapartira úgy, hogy nincs velük szülő?
Kicsit össze-vissza beszélsz, kérdező kislány.
Hogy kell bulizni 13 évesen?
Fessétek ki egymás körmeit, nézzétek közben a L'ecsó-t vagy a 101 kiskutyát, egyetek chipset vagy csináljatok szendvicseket, énekeljetek a szobában ál-mikrofonban, játsszatok Ludo-t, stb stb.
Miért nem próbálkoztok a többi lány szüleinél? Hátha ők engedékenyebbek.
Én a magam részéről 1 alkalommal megengedtem a pont hetedikes fiamnak egy bulit, ahol az osztálytársai egy része megjelent nálunk. Kérték, hogy egy pár órára délután menjünk el otthonról. Megtettük. Aznap este nem vettünk észre különösebbet, de másnak láttuk, hogy az asztal lapját leöntötték valamivel, ami teljesen levitte a színét, ocsmányul nézett ki, helyre sem lehetett hozni.
Eltörtek egy csomó poharat és tányért, mondjuk nem haltunk bele, de nem is örültünk. A WC öblítését tönkretették, fogalmam sincs, mit csináltak vele.
Szóval én ott azt mondtam, hogy eddig és nem tovább. Az egy dolog, ha az én gyerekem esetleg felelősségteljesebb, mint a többi, meg hát otthon van és próbál vigyázni a lakásra, de a többi megőrült, behülyült gyerekkel nem lehetett mit kezdeni. Teljesen megvadultak, kezelhetetlenné váltak.
21: igen, ezt akarjuk. smink, köröm, akkor még üvegezés stb. olyan mint egy szülinap, csak nem megyünk ki
22: Nekem többször volt pizsamapartim, de sose zúztunk-törtünk. Nem vesszük el az eszünket, csak játszunk.
"akkor még üvegezés stb."
Szóval ki is a perverz 13 évesen??
Vagy rosszul tudjuk, hogy mit is jelent az "üvegezés"?!
Össze-vissza beszélsz.
Amúgy meg tök mindegy mit mondunk mi, nem mi vagyunk a szüleid, ha olyan nagylány vagy, hogy olyan pizsamapartit tarts ahol nincsenek ott a szüleid, akkor legyél akkora nagylány is, hogy ezt megbeszéld velük.
Amúgy hol aludnának a szülők? Nekem előállhat ilyen kéréssel a lányom, de kapásból visszakérdezek, hogy akkor ugye kifizeti nekem egy hotelszoba költségét is, mert nem fogok a ház előtt a padon csövezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!