Szülők! Miért nem engednétek 5 tizenhárom éves lányt pizsamapartira úgy, hogy nincs velük szülő?
-.- most miért nem szórakozhat egy 13 éves? Jött a hetedik, egy csepp időnk sincs mindjárt (válaszra vártam ezért ülök itt) és szeretnék egy pizsama partit. Akkor fogalmazz érthetőbben, és ne úgy, hogy "Azért az elgondolkodtató, vajon mit akarnak csinálni ezek a lányok 13 éves létükre, hogy ennyire zavarja őket a szülői jelenlét..."
mert igen zavarnak, és dumálnak. Na, akkor nekünk mi marad? Na, persze tényleg mi már nem is szórakozhatunk... Évente egyszer legalább ezt megengedhetném magamnak erre százan leordítanak...
És nem olyan horrora gondolok, ahogy csupa vér minden. Ja, na meg nem játszom a nagylányt, de elmondom: 2 nagyfiú mellett nőttem fel (tesók), akik teljesen azt mutatták nekem, hogy a vallás egy hazugság, és naponta 100 horrort megnéztek. Arról ne is beszéljünk, hogy anyumék nem tudták korlátozni azt, hogy naponta ne igyanak kocsmába. -.-
"jött a hetedik, egy csepp időnk sincs mindjárt"
Húha, akkor valamit nagyon szarul csinálsz! Nem akarlak megbántani, de aki hetedikben ennyire ki van készülve a sok feladattól és attól, hogy alig van szabadideje, az bizony rosszul osztja be az időt! Egyébként meg teljesen eltértél a tárgytól, egyáltalán nem számít a kérdésed és a problémád szempontjából az, hogy hetedikes vagy, és hogy a bátyáidra mennyire féltékeny vagy. Ahelyett, hogy itt toporzékolsz, inkább gondolkozz el azon, vajon elképzelhető-e esetleg talán, hogy nem mi vagyunk mind utolsó bunkók veled, hanem a te elvárásaiddal és felfogásoddal van a gond... Szerinted mégis mi más lenne az oka annak, hogy mindenki ugyanazon az oldalon áll a válaszadók közül?:)
"Szerintem az irigység nem abból áll, hogy sóhajtozok hátha felvesznek az egyetemre 4. alkalommal -.-"
Kérdező, itt konkrétan miről beszélsz? Az előbb még 13 éves voltál, nem?
a tesóimról beszélek, mert nem tanulnak és várják a csodát.
És mit lehet bulizni, ha nem egy partit rendeznék? a fagyit már senki se kéri, és csakúgy chips-ezni nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!