Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Miért nem engednétek...

Szülők! Miért nem engednétek 5 tizenhárom éves lányt pizsamapartira úgy, hogy nincs velük szülő?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 14:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%
Kislány, a lányszobában lehet hülyülni mértékkel. Hogy 13 éves kislányoknak NEM KÉNE horrort nézni, szerintem egyértelmű. Nem ettől lesztek menők és nagylányok. Képzeld, mi 16 évesen pizsamaparti alatt gitároztunk, énekeltünk, és állatos filmet néztünk. Igaz, mi 16 évesen az életkorunknak megfelelően éltünk, nem úgy, mint most a 16 évesek. Pláne te 13 évesen ne akarj felnőttet játszani. A horrorfilmek nem valók nektek.
2014. okt. 1. 15:30
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, tudod-e mit jelent a perverz szó?
2014. okt. 1. 15:45
 13/32 A kérdező kommentje:

-.- most miért nem szórakozhat egy 13 éves? Jött a hetedik, egy csepp időnk sincs mindjárt (válaszra vártam ezért ülök itt) és szeretnék egy pizsama partit. Akkor fogalmazz érthetőbben, és ne úgy, hogy "Azért az elgondolkodtató, vajon mit akarnak csinálni ezek a lányok 13 éves létükre, hogy ennyire zavarja őket a szülői jelenlét..."

mert igen zavarnak, és dumálnak. Na, akkor nekünk mi marad? Na, persze tényleg mi már nem is szórakozhatunk... Évente egyszer legalább ezt megengedhetném magamnak erre százan leordítanak...

És nem olyan horrora gondolok, ahogy csupa vér minden. Ja, na meg nem játszom a nagylányt, de elmondom: 2 nagyfiú mellett nőttem fel (tesók), akik teljesen azt mutatták nekem, hogy a vallás egy hazugság, és naponta 100 horrort megnéztek. Arról ne is beszéljünk, hogy anyumék nem tudták korlátozni azt, hogy naponta ne igyanak kocsmába. -.-

2014. okt. 1. 16:00
 14/32 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondattal nem arra utalok, hogy iszok vagy valami, csak értsétek meg, hogy ebből az 5 fős partiból 1-2 nek még szintén ez volt a helyzete, és a másik 2-3 meg nővérrel kellett ezt megélje. Na ennyi arról, hogy nem bírjuk a horrort, és hogy mindenki azt hiszi, hogy a mai 13 évesek drogoznak. Mert azok is csak túl sok filmet nézhettek, de azért megérthetnétek azt, hogy másabb a valóság egy faluba mint a fővárosba.
2014. okt. 1. 16:04
 15/32 anonim ***** válasza:
61%

"jött a hetedik, egy csepp időnk sincs mindjárt"

Húha, akkor valamit nagyon szarul csinálsz! Nem akarlak megbántani, de aki hetedikben ennyire ki van készülve a sok feladattól és attól, hogy alig van szabadideje, az bizony rosszul osztja be az időt! Egyébként meg teljesen eltértél a tárgytól, egyáltalán nem számít a kérdésed és a problémád szempontjából az, hogy hetedikes vagy, és hogy a bátyáidra mennyire féltékeny vagy. Ahelyett, hogy itt toporzékolsz, inkább gondolkozz el azon, vajon elképzelhető-e esetleg talán, hogy nem mi vagyunk mind utolsó bunkók veled, hanem a te elvárásaiddal és felfogásoddal van a gond... Szerinted mégis mi más lenne az oka annak, hogy mindenki ugyanazon az oldalon áll a válaszadók közül?:)

2014. okt. 1. 16:04
 16/32 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem, miért zavarnak a szülők, amikor a lányszobában vagytok, nyilván nem fognak este ott ülni. Horror helyett Disney-mesefilmeket nézzetek, jobban jártok vele.
2014. okt. 1. 16:06
 17/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az irigység nem abból áll, hogy sóhajtozok hátha felvesznek az egyetemre 4. alkalommal -.-
2014. okt. 1. 16:10
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit hisztis vagy, kicsit gyermeteg vagy kedves kérdező, ezzel egyidejűleg senki nem ad Neked normális választ. Ha az én lányom lennél, én sem engedném, hogy az osztálytársaiddal felügyelet nélkül bulizzatok. A szüleid azért beszólósak, mert még nevelésre van szükséged, csak valószínűleg nem ismered igazán a nevelés folyamatát, ezért minősíted beszólásnak, amit a szülők mondanak. Valakit perverznek minősítettél a válasza miatt. Tudod-e mit jelent maga a szó? Ja, és szórakozni lehet 13 évesen is, sőt kell is. De tanulni is kell, és betartani a házi szabályokat.
2014. okt. 1. 16:10
 19/32 anonim ***** válasza:

"Szerintem az irigység nem abból áll, hogy sóhajtozok hátha felvesznek az egyetemre 4. alkalommal -.-"

Kérdező, itt konkrétan miről beszélsz? Az előbb még 13 éves voltál, nem?

2014. okt. 1. 16:13
 20/32 A kérdező kommentje:

a tesóimról beszélek, mert nem tanulnak és várják a csodát.

És mit lehet bulizni, ha nem egy partit rendeznék? a fagyit már senki se kéri, és csakúgy chips-ezni nem megyünk.

2014. okt. 1. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!