Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért ilyen veletek...

Az anyám miért ilyen veletek szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Én egy késői gyerek vagyok azaz már nem de bátyám és köztem 10 év korkülönbség van ergo látszik hogy nem terveztek be.

A baj hogy gyerekoromban anyás voltam mindig rajta akartam csüngeni lestem minden szavát és utánozni akartam őt folyton bele bújtam és akinél úgy láttam nem jól bánik vele azt bántottam gyereként lelkis de harcias voltam.

Aztán 12éves koromban amikor már keztem kamaszodni ráuntam hogy mindig más idegenekkel sokkal jobban törödik jobban más pártján áll sosem védet meg engem mindig magam mellett kellett kiállnom mert az anyámra sosem tudtam számítani.

Amikor meg kamasz voltam akkor meg azokat a fiúkat kedvelte akik nem voltak hozzám jók vagy nem vettek komolyan engem. Mindig kűlső alapján itéli meg az embereket és nem a belsőjük alapján. Én pedig direkt hogy ne legyek olyan mint ő aki szkeptikus és soha semmi sem elég jó neki és mindig azt kellett hallgatnom gyerekorom óta hogy mért nem vagyok olyan mint xy vagy mindig másnak lennem hogy neki megfeleljek ahelyett hogy elfogadott volna olyannak amilyen vagyok és szeretet ma már 20évesen tudom hogy ő miatta nincs önértékelésem miatta van az hogy se önbecsülésem se önbizalmam nincs. Poén azok a pasik akik jók voltam hozzám komolyan vettek folyton csak a rosszat nézte bennük hogy pl. ronda meg egyéb hibáit.

Nem szidásként csak nem értem mért ilyen hozzám másnak is ilyen az anyja vagy hasonló ha igen mért?

Ha meg rossz voltam mindig azt kaptam tőle hogy tiszta apám vagyok pedig kűlsőleg teljesen rá hasonlítok és egyéb belsőben is de ő tagadja hogy bármiben is egyeznénk.

( Azt azért hozzá teszem hogy a szüleim elváltak mert apámat anyám mindig csalta mert nem tetszet neki hogy nem figyel rá stb a lényeg hogy kiszeretett belőle és újat akart és a hűtlenségei miatt apám sokszor megverte és lehordta mindenek és így éltünk 5évig mire talált egy olyan pasit aki megfelelt neki és elvált és elköltöztünk anyámtól engem pedig ellene uszított hogy ne őt válasszam mára hiába bánom nem bocsájt meg a döntésem miatt)

2014. okt. 1. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed tulajdonképpen?
2014. okt. 1. 12:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Hogy miért ilyen az anyám, vagy mi lehet az oka.

Amúgy anyám 53éves 33évesen szűlt engem de a bátyámat 23évesen szülte.

2014. okt. 1. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!