Mit csináljak hogy ne fájjon úgy hogy anyám csak a másik gyerekét szereti eltartja, pénzeli, engem meg se xar? Se kórházba bejönni, se látogatni se pénzt adni? Szerintem ha az egyiknak adok a másiknak is ugyanúgy kéne
Gondolom te lehetsz a 2 gyerek??a tesod az elso szülött???
Nalunk is volt van ilyen problema sot en ezmiatt depresszios is voltam mert annyira kiveteleztek es mutattak hogy a noverem a csalad szemefenye.
Itt szoktak hibazni a szulok ugy gondolom hogy az elso szulott az mindig elso szulott marad aki utana kovetkezik születtesre mar lehet licsit haterben szoritjak akkar figyelem szemponjabol is .
Nalunk az ok pl az lehet hogy en nem tervezetten jottem a vilagra,anyukam terhess lett es el akart vettetni,de apukam nem engedte. Anyukam sirt hogy mar pedig elvetett,apukam bement meg az orvosshoz is beszelni hogy nem lehet abortusza anyukamnak. Nos en igy maradtam meg! Lehet nalatok sem voltal tervezett.
Ez ellen nem tudsz sajnos mit tenni,ezzel megkell tanulnod ėlni:( bar tudom mind ez lelkileg egy tores az ember ėleteben,de ez van!:(
Nem voltam tervezett gyerek, középső gyerek vagyok a családban egyébként s igen engem sem vártak, a kis kedvenc nálunk a tesóm aki fiatalabb. Gondolom azrt mert erőszakos és behízelgő egyszerre és otthon lakik. Mindig is ez a kivételezés ment, neki teniszt meg mindent fizetett anyám kiskorunkba is, de ha én kertem bármire akkor nincs pénz.
De most nagy korunkba jött ki igazán milyen hatalmas a kontraszt hogy ő mindent kap anyám pénzeli, dédelgeti , én meg oldjam meg a saját dolgaim.
Nagyon fáj hogy ilyen különbséget tesz a gyerekei közt mit tegyek hogy ne fájjon ennyire! Mert tudom változni úgy se fog de legalább ne fájna ennyire naponta azon gondolkozom hogy mondom meg neki a magamét
Bocsi eleg sokat elirtam de remelem erted ..
Ha nem.akkor ujjra leirom. Bocsi!
Hmm, 3x szerepel, hogy zavar, hogy nem kapsz tőle pénzt. Miért?
Amúgy pszichológussal helyére tudod tenni a dolgaidat és a kapcsolatodat anyáddal, de csak akkor, ha hajlandó vagy elfogadni, hogy ő egy másik ember, akitől semmire nem számítasz, amit kapsz, azt meg megköszönöd, akkor is, ha az csak egy sms. Amíg puffogsz és elvársz, és bezzegelsz, nem lesz változás az életedben. Pocsékolod a drága energiát, nyugalmat, kiegyensúlyozott boldog életre szánt időt azzal, hogy sajnálod a pénzt, amit nem kapsz meg tőle. Nem szeret annyira, ez van. Fel kell fogni, helyére tenni, és azokkal lenni, akik annyira szeretnek, amennyire megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!