Akinek konzervativ szulei vannak hogy kozolte veluk hogy a sajat nemet szereti?
# 2/2
ez is teljesen normális. majd mindjárt elmagyarázzák hogy miért. igaz én se értem, de mindegy.
'Megkimelni'? Mitol, az igazsagtol? Jobb ha mastol tudjak meg?
Az egyenes utnal nincs rovidebb. Minel tovabb halogatod, annal gazosabb lesz egy esetleges komoly kapcsolatot felvallalni. Dontsd el: az o 'konzervativ' elkepzeleseik szerint akarsz elni, bujkalva, magaddal soha ki nem bekulve, vagy boldogan. Elobbi esetben a depresszio, ongyilkossag sem kizart, utobbi esetben maximum par het vagy honap 'mosolyszunet'.
Én nem vállaltam fel. A dologhoz hozzátartozik, hogy az én családom nagyon vallásos, sokat dolgoznak az egyházon belül. Nem fogadnák el ebben biztos vagyok.
Én úgy oldom meg, hogy három országgal arrébb költözöm (nem csak emiatt). Most még többet vagyok itthon, de fél év múlva kb. évente egyszer tudok csak hazajárni, így nem fognak tudni semmit a magánéletemről (nem mintha most sokat tudnának). Így legalább évente láthatom őket, ha soha többé nem találkoznék velük, azt nem bírnám ki.
Ha szeretnek elfogadják, ha nem, akkor úgyis mindegy nem?
Én úgy mondtam el, hogy ez van, nem kötelező elfogadni. Vagy elfogadjátok vagy nem beszélünk többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!