A konzervatív, vallásos szüleimmel hogyan közöljem, hogy barátom van?
én 16 és 3/4 éves vagyok,a baratom már nagykorú. nem is ez a lényeg,hanem,hogy a családom nagyon hívó,és hisznek a házasságig tartó szuzessegben, hűség gyűrűben.
engem nem erdekel az egész.
azt mondták majd 18 éves koromtol lehet barátom,de akkor sem lehet nemi erinkezesunk, oral,anal, csók,petting...stb
és én már fél éve járok a fiummal,és nagyon kívánjuk egymást,es szeretnék lefekudni vele. eddig az anal es a tenyleges szeretkezesen kivul mindent csinaltunk.
csak úgy érzem tudniuk kéne erről a szuleimnek.
azt nem akarom az orrukra kötni,hogy mit csinálunk kettesben,de magat a tényt,hogy kapcsolatban vagyok,ezt hogy közöljem?
nem szeretek hazudozni, bár június óta van benne komoly gyakorlatom. kamu mozi,kamu ottalvos buli baratnoknel. vagy szombat munkanap, de a mi sulinkban szünet volt--> barátommal voltam.
vérvétel, 8kor végeztem,de igazolas egész napra..
a legjobb ha egy óvatlan pillanatban kijelented, hideg zuhany lesz nekik, szólni se fognak tudni :D
aztán te azt mondod h örülsz, hogy ennyire megértőek és gyorsan lelépsz:D
azt akartam kifejezni,hogy nemsokara 17 leszek..
elvileg 1 év, 2 hónap múlva,hivatalosan is jarhatnek vele:D de nem akarok addig így élni
főleg,hogy ő felvallal a szulei elott
Odaállsz eléjük és megmondod:
Anya, apa én tisztában vagyok vele, hogy ti mélyen hívők vagytok és bizonyos szabályok szerint éltek, és ezt tisztelem is. Én viszont nem vagyok vallásos/nem hiszek istenben, és szeretnék olyan életet élni, ami nekem tetszik. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, stb., stb. Örülnék, ha ezt el tudnátok fogadni és megismernétek őt!
Ha erre mereven reagálnak, akkor ahogy a többiek is mondták: kérdezd meg, az-e a jobb, ha tudnak róla, vagy ha a konzervatív szabályaik miatt hazugságra kényszerítenek?
A szexuális életedhez semmi közük, abba ne avasd be őket.
koszi mindenkinek!
foleg utolso
szülők úgysem fogják megérteni
támogatni mégkevésbé fogják
majd szétverik a fejed
nem értem, hogy lehet egy ennyire vallásos apának, anyának ilyen szabadelvű lánya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!