Mivel próbáljam kiengesztelni Anyát? Haragszik, mert Dubaiba megyek.
Figyelt kérdés
Majd 2015 elején megyek, az út ajándék volt Apukámtól.
Elmondtam Anyának, erre berágott ok nélkül.
Elkezdett hülyeségeket beszélni, meg összefüggéstelen dolgokról hadovált. Szóba hozta az érettségit, amit nem értettem, mert az májusban lesz, én pedig az év elején utazom.
De azt meg nem szeretném, hogy ilyen puskaporos legyen itthon a hangulat, mert ahogy belépek az ajtón, érződik a feszültség.
2014. szept. 28. 16:27
11/12 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, akkor jó anyagi körülmények között éltek. Ha rendelkezel annyi zsebpénzzel, vidd el a hétvégi wellness-kényeztető masszást élvezik a nők, akárhány évesek. Én biztosan nagyon örülnék neki. Ha természet járó, akkor elvinni kirándulni. De az az érzésem, hogy neked halvány fogalmad nincs minek örülne anyukád
12/12 kizcar válasza:
Ülj le vele beszélgetni, és kérdezd meg tőle, hogy pontosan mi is a baja az utazással. Aztán szépen magyarázd el neki, hogy miért is nem lesz semmi hátrányod abból ha elmész. Ha a szép szóból sem ért, akkor ne foglalkozz vele. Így is, úgy is menj el Dubaiba. Egyszer élünk. Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen helyre elmehetsz. Én biztos nem szalasztanám el egy ember kedvéért sem. Pláne, hogy ráadásul ajándékba kaptad. Még csak nem is saját pénzből kellene menned. Ilyen alakalmat ne hagyjál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!