Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel próbáljam kiengesztelni...

Mivel próbáljam kiengesztelni Anyát? Haragszik, mert Dubaiba megyek.

Figyelt kérdés

Majd 2015 elején megyek, az út ajándék volt Apukámtól.

Elmondtam Anyának, erre berágott ok nélkül.

Elkezdett hülyeségeket beszélni, meg összefüggéstelen dolgokról hadovált. Szóba hozta az érettségit, amit nem értettem, mert az májusban lesz, én pedig az év elején utazom.

De azt meg nem szeretném, hogy ilyen puskaporos legyen itthon a hangulat, mert ahogy belépek az ajtón, érződik a feszültség.

2014. szept. 28. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele és kérdezd meg, hogy tulajdonképpen mi a baja azzal, hogy kicsit kikapcsolódsz? Lehet, hogy attól fél, hogy az apukád ilyen utazással elcsábít anyukádtól. Biztosítsd, hogy nincs olyan ajándék, ami miatt elhagynád
2014. szept. 28. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De mi a baja az utazásoddal? Nem értem...
2014. szept. 28. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg félt, mert Dubai messze van, és sok rosszat hallani róla, másrészt féltékeny, mert ő nem tudta volna megadni neked. Apád nyerte az ajándékozás meccset. Próbáld megérteni. Majd feldolgozza, de ha még te is haragot tartasz, akkor csak még inkább elátkozza az egész utazást.
2014. szept. 28. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Ennek a kérdésnek most úgy mi értelme? Normális szülő eleve nem díjazza ha a lánya arabokhoz megy "szórakozni" Inkább annak örülj visszautazás után ha lesz még hol laknod.

22F

2014. szept. 28. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Egy nőnek egyedül menni Dubaiba nem életbiztosítás! Legfeljebb akkor, ha nem mozdulsz ki a szállodából! Apukád vehetett volna máshova is jegyet neked. Nem ok nélkül félt az anyukád.
2014. szept. 28. 16:40
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
gondolom neki fontosabb, hogy ne hiányozz a suliból az érettségi előtt, apádnak meg az a fontos, hogy megvegyen... ha van egy csöpp esze, a nyári szüntre időzítette volna.
2014. szept. 28. 16:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Voltam már messzebb is és tudja, hogy felelősségteljes vagyok.

Ő is tudott volna ilyen utazást adni, csak ő nem utazást adott, hanem mást. Szóval nem hiszem, hogy irigykedne.

Nem egyedül megyek.

A kérdésnek pedig az az értelme, hogy segítséget szeretnék, mivel tudnám kiengesztelni és megszüntetni ezt a feszült hangulatot.

8/12 A kérdező kommentje:

Nyáron Dubaiba?

Az érdekes utazás lenne...

9/12 A kérdező kommentje:
A suliból pedig amúgy is hiányoznék, nem ezeken a napokon fog múlni a jövőm.
2014. szept. 28. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ültesd le és beszélj vele, hogy mi is az ami zavarja. Ez a legegyszerűbb.
2014. szept. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!