Szerintetek nagyon gáz, ha azt szeretném, hogy leszbikus legyen a lányom?
Figyelt kérdés
Mert szerintem kihasználnák a férfiak és azt nem tudnám elviselni. Meg eleve azt se szeretném, hogy férfival legyen. Nem tudom miért, de irritálna.2014. szept. 27. 16:57
31/36 anonim válasza:
A nemi identitást nem a szülő válogatja meg, de nem is a gyermek. Ezt a biológia dönti el.
32/36 anonim válasza:
Mert egy nő nem tudja kihasználni? Az nem a nemen múlik...
Én megpróbálnám minél jobban nevelni a gyermekemet, hogy határozott, értelmes, nem áldozattípus legyen belőle, a szexuális beállítottsága és a nemi identitása pedig legyen az, ami...
33/36 anonim válasza:
#30: Azt értem, hogy az ilyen elfajuló kapcsolatokat segítik bizonyos dolgok. De ha a nő valóban okos és talpraesett, akkor ellenáll a női magazinok s mindenki más kapcsolatmegtartás-mindenáron nyomásának s az első komoly jelre kilép a kapcsolatból. Megértem, hogy sokan gyöngék meg társadalmi s egyéb nyomás, de akkor is keményen tehet róla az áldozat, ha egy bántalmazóval él együtt.
34/36 zabmester válasza:
"de akkor is keményen tehet róla az áldozat, ha egy bántalmazóval él együtt."
Ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni...
35/36 anonim válasza:
33-as: Nem túl sok fogalmad lehet a párkapcsolati dinamikákról.
Ha nem csak a nőket akarod hibáztatni, hanem tényleg érdekel a téma, ajánlom a Miért marad??? című kiadványt:
36/36 anonim válasza:
Attól hogy azt szeretnéd még nem lesz lezbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!