Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyaval ne...

Mit tegyek hogy anyaval ne veszekedjunk folyton?

Figyelt kérdés

most koltoztem el anyahoz es a nevelo apamhoz eddig apaval laktam es a testveremmel apa meg halt ogy az ocsemmel elkoltoztunk anyahpz mar kb5-6 honapja lakok itt ujj iskola minden igazabol eddig is jartam anyahoz minden hetvegen meg az ocsem is . na szoval amikor hetvegen mentunk anyahoz egesz hetvegen veszekedtunk hozzatennem. hogy azert laktam eleinte apaval mert 3-4eves . koromban elvaltak anyaek na es most hogy ide koltozem nincs olyan nap hogy ne veszekednenk de mostmar odaig fajult hogy azt mondta dogolnek meg meg hogy ugy banja hogy megszult es hogy rohadjak meg ... sorolhatnam es olyanokon szoktunk osszeveszni hogy pl nem rakpm be a mosogatoba a tanyert vagy hogy lent maradt a vizes torolkozo a foldon de van olyan amikor az ocsemmrl ossze veszek(10 eves) es abbol kiindulva mi veszunk ossze es mondtamnar enis csunyakat neki pl hogy k**va meg utallak dogolj meg aztan elkezdett most verni es mostmar visszautok mert nem hagyom magam... de olyan is voltmar hogy egymas hajat teptuk es allandoan avval fenyehetozik hogy elkuld nevelo intezetbe meg hogy pusztuljak el innen es barmit mondok neki soha nem hisz nekem mert parszor fullentettem ha olyanja van epp bjon a szobamba kidobal a szekrenyembol konyveim agyamat mindent szetdobal elveszi a ruhaim.. mindenkinek ugy adja elo hogy en vagyok a hibas mindenert .... probaltunk mar leulni megbeszelni a dolgokat en fel is fogok mindent de mikor mar 3 oran kersztul ordibal velem valami hulyeseg miatt es ugybeszel velem mint a kutyaval

.azert en is emberbol vagyok es egy ido utan elpattan az agyam nekem is es visszaszolok csunyan hogy oke mar felfogtam vagy hogy haghyalmar beken es igy tovabb megint leordibal egy 3 orat esigy megy tovabb a vege meg mar telleg beteges .... nemis ertem regen annyira szeretuk egymast en nem akarok igy elni megakarok halni senkinek nem hianyoznek folegnem anyanak. de azert en probalkozok es annyi lenne a kerdesem hogy mit tehetnek ez ellen nem akarok nevelo intezetbe menni de nem hagyom hogy porig alazzon segitsen valaki:(

2014. szept. 24. 19:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs valami élő rokonod? Nagymama, nagypapa, nagynéni, nagybácsi, stb. Tudod, olyanra gondoltam, aki esetleg normálisabb. Vagy pedig egy keresztszülő.

Ha nincs, akkor viszont törekedj arra, hogy ne hagyj a földön, pl. vizestörölközőt. Ha ez nem elég neki, akkor esetleg csinálj magadtól házimunkát: vidd ki a szemetet, takaríts, mosogass, teregesd ki a ruhákat, stb.

És, hogyha nem vagy vallásos, az sem baj, kezdj el imádkozni! Egyszer mondta a hittantanárom, hogyha akarsz valamit azt így érheted el: 1. imádkozz (de mindig, ne csak akkor, amikor szükséged van valamiben) és 2. cselekedj! Hiába imádkozol, ha nem teszel az ügy érdekében. Imádkozz édesanyádért, hogy jobban tudja kezelni a kialakult helyzetet.

Ha egy kicsivel jobbra fordultak a dolgok, megpróbálhatod vele megbeszélni a problémát.

Két mondás: "Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel." és "Ha megütik az egyik arcod, tartsd oda a másikat."

Vagyis: ha anyád el kezd verni, ne üss vissza. Türjél! Tudom, hogy nehéz lehet, de ha látja, hogy te nem ütnéd meg, mert szereted őt, akkor egy idő után abbahagyja.

+ szülinap, névnap, karácsony, húsvét, Miklós-nap, anyáknapján meglepheted valami olyannal, aminek örülne.

Remélem tudtam segíteni!

12/L

2014. szept. 24. 19:57
 12/12 anonim ***** válasza:
És miért nem rakod a mosogatóba a tányért?Sőt el is moshatnád.Miért nem veszed fel a földről a törőlközöt kiteriteni?Talán bele rokkannál?13 évesen lehet ám segíteni anyádnak.Az meg minősíthetetlen le.k..vázod anyád.Meg megtéped.Miért is csodálkozol rajta ha megkalapál idegbeteg tőled.Talán a suliba is veled van a baj ha nem akarnak barátkozni veled.Mert hogy 1-2 ember nem foglalkozik veled az egy dolog,de senki?ne csak nyafogj nem vagy már olyan kicsi.tegyél is azért jó napjaid legyenek.Talán kezd ott észre veszel magad körül alapvető dolgokat.pl felvenni a törölközöt...
2014. szept. 24. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!