Hogy lehet kibírni egy olyan anyóst aki folyton szekálja a lányát?
Barátnőmmel 1 éve járunk. Most jár angol órákra, hogy 1 év múlva meglegyen a nyelvvizsgája. (államvizsgája megvan már csak kell a diplomához). Mióta elkezdte azóta az anyja egész nap szekálja, barátnőm napi 8 órákat tanul és anyja mégis beleköt, hogy nem tanul eleget. Szinte már nem is engedi, hogy találkozzunk. Régebben azért szombatonként mindig tudtunk találkozni, mostmár azért is harap, hogy barátnőm este 8-ra jön hozzánk és reggel 8-ra hazaér. A folyamatos cseszegetés meg tiltás miatt barátnőmnek még úgysincs kedve tanulni. Úgy érezzük, hogy el fogunk így távolodni egymástól.
Egyszer azt mondja az anyja, hogy ne vállaljon diákmunkát inkább tanulja a nyelvet, pár órával később meg azért cseszi le, mert csak 1 napot vállalt a hétre diákmunkát. (október 31-ig dolgozhat diákként)
Akkor gyakran ugat vele azért, hogy kövér pedig nem is az. (185cm/65kg)
Ha nekiáll TV-zni kicsit vagy mosogatni akkor azért megy a duma, hogy miért nem tanul.
Ha esetleg nem mosogat el akkor el van hordva mindenféle lusta tetűnek, hogy erre nem volt képes.
Nekem is rosszul esik, hogy barátnőm folyton ez miatt sír de nyilván én nem szólhatok be az anyjának. Ő háza, ezt tudom. Hiába mondta neki barátnőm, hogy sokkal rosszabb, hogy minden nap cseszegeti valamiért. Nem érti meg.
Apját kb évente egyszer látja.
Nem egyszer volt, hogy sírva hívott fel a barátnőm, hogy menjek át, mert nem bírja már. Aztán átmegyek és az anyja meg játssza azt, hogy milyen kedves közben sokszor előttem is cseszegeti a lányát.
22F
22 éves ő is. Igen ilyen az anyja. Ő háza ő szabályai.
Azt mondja ha nem tetszik el lehet költözni.
1. Rossz kategória, mert ő nem az anyósod, hanem az épp aktuális barátnőd anyja.
2. Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. A barátnőd pont ilyen házisárkány lesz.
" 1. Rossz kategória, mert ő nem az anyósod, hanem az épp aktuális barátnőd anyja."
Ebbe felesleges volt belekötni, mert szokták így mondani attól független, hogy egyelőre még nem az anyósom.
Lehet egyszer majd az lesz. Ki tudja mit hoz a jövő.
Igazából nekem az is furcsa, hogy miért kell 1 év a nyelvvizsgához főleg ha nem dolgozik igazából mellette? 3 hónap alatt simán megtanulható nyelvvizsga szintűre a nyelv ha csak azért kell, hogy a diplomát kézhez vehesse. Én diákmeló és államvizsgára készülés mellett csináltam meg utolsó félévben. Nem mondom, hogy hű de sokat aludtam, de megcsináltam és közben barátommal is eleget tudtunk együtt lenni. Sőt, a szóbelire ő segített felkészülni.
De egyébként ha állandóan szekálja miért nem költözik hozzád? Mást nem nagyon tudtok csinálni ha 22 évesen nem tud kiállni magáért.
Azért elég szarul eshet a barátnődnek, hogy annyira puhap.cs vagy, hogy nem vagy képes megvédeni.
Engem is volt, hogy szidtak otthon, a barátom kulturáltan megmondta, hogy miért nincs igaza.
Ha meg elküld, akkor költözzön hozzád a barátnőd, ennyi.
Most én is munkanélküli vagyok sajnos szóval nem megoldás a hozzám költözés de keresem mint az állat a munkát. (anyuval élek albérletben 50nm-es, nagyon pici. Ágyam is 1 személyes régi gyerekágy.
Azért kell 1 év a nyelvvizsgához, mert a diplomamentő programra jelentkezett. Az 240 órás és jövő júniusban ér véget. Viszont ha nem sikerül neki nyelvvizsgát szerezni 2015 októberig akkor vissza kell fizetnie az államnak 150 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!