Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon nehéz kibírni a hűséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz kibírni a hűséget?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok a párommal, 4 éve próbálkoztunk a baba projectel, és 5 hónapja megszületett a legnagyobb csoda az életemben.

Ez által a párommal már nem olyan jó minden, és munkám során megismerkedtem egy nagyon csinos és szép lánnyal.

Őt látva számomra nagyon nehéz kibírni a hűséget. De nem szabad tudom, mert nekem családom van.

Számotokra is volt ilyen mély pont a kapcsolatban?

2014. máj. 31. 14:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
A hűséget könnyebb cipelni, mint a hűtlenséget. Nézz tükörbe és magadat kérdezd. A gyereked anyja és a gyereked, vagy a nagyon csinos és szép lánnyal a röpke pásztorórák. Szerinted melyik a te életed?
2014. máj. 31. 15:01
 2/31 anonim ***** válasza:
98%
Minden kapcsolatban van mélypont, hullámvölgy.
2014. máj. 31. 15:02
 3/31 anonim ***** válasza:
98%
A hűség döntés kérdése.
2014. máj. 31. 15:04
 4/31 anonim ***** válasza:
98%
Az csak egy múló fellángolás, ne hagyd el miatta a családod!
2014. máj. 31. 15:06
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem szinte minden kapcsolatban van ilyen mélypont legalább az egyik félben. Innentől kezdve az ő döntése, hogy pár órányi titokzatosságot,izgalmat (amivel a másikat ha nem is szereti de remélhetőleg tiszteli-mélyen megbántaná, óriási csalódást okozna) vàlaszt tizenévnyi boldogság helyet (hullámvölgyekkel persze, de akkor is).
2014. máj. 31. 15:06
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem nehéz, nekem ez a természetes. De nem vagyunk egyformák.
2014. máj. 31. 15:14
 7/31 anonim ***** válasza:
24%
Nem, egyáltalán nem nehéz. Én már hallottam olyanról, aki látott olyant, akinek sikerült!
2014. máj. 31. 15:14
 8/31 anonim ***** válasza:
95%

"és munkám során megismerkedtem egy nagyon csinos és szép lánnyal. "

Hidd el, hogy a legtöbb nő csak addig ilyen, amíg meg nem kapod!!

Vagyis nem érdemes félre lépni!

2014. máj. 31. 15:41
 9/31 anonim ***** válasza:
26%
Ha csak azért nem csinálod, mert "nem szabad", akkor ott már nagy a baj. Előbb vagy utóbb meg fogod csalni a párod, vagy elhagyod, vagy csak simán megkeseredsz a boldogtalanságtól. Tetszik, nem tetszik, az örök szerelem ritka, az emberek megunják egymást, és általában csak a gyerek tartja össze őket, és szépen elfogadják, hogy ennyi volt az életük, megállapodnak, beletörődnek, aztán meghalnak.
2014. máj. 31. 15:46
 10/31 anonim ***** válasza:
98%
Hát ha a "legnagyobb csoda" birtokában is más felé kacsintgatsz, csak idő kérdése a hűtlenséged. Becsüld meg a feleségedet, a babátokat, a családodat!
2014. máj. 31. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!