Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz kibírni a hűséget?
6 éve vagyok a párommal, 4 éve próbálkoztunk a baba projectel, és 5 hónapja megszületett a legnagyobb csoda az életemben.
Ez által a párommal már nem olyan jó minden, és munkám során megismerkedtem egy nagyon csinos és szép lánnyal.
Őt látva számomra nagyon nehéz kibírni a hűséget. De nem szabad tudom, mert nekem családom van.
Számotokra is volt ilyen mély pont a kapcsolatban?
"Ez által a párommal már nem olyan jó minden"
Ezt nem értem.
A hűség tényleg döntés kérdése, és elveké is. Ha azért vagy hű, mert családban nem illik, akkor tényleg baj van.
Ha még érzel valamit a feleséged iránt, szeretnéd megváltoztatni a dolgokat, akkor a problémát kell megoldani, nem az egyszerűbb, kényelmesebb úthoz menekülni. Az nem mond sokat, hogy a gyerek által már nem jó minden. Ez kinek a hibája? A feleséged túl sokat foglalkozik a gyerekkel, és keveset veled? Te nem vagy hajlandó neki eleget segíteni? Az a baj, hogy a feleséged elvesztette az alakját, és még nem tudott helyrerázódni? Fontos tudni, hogy mi a probléma, mert van, amin egy kiadós beszélgetéssel (drágám, ez meg ez a bajom, ez sztem a kapcsolatunk rovására megy, te hogy látod, lehet-e rajta változtatni, én mit tegyek stb.) már sokat lehet lendíteni, de az is lehet, hogy halott ügy. Ha már tényleg halott, akkor viszont ne maradjatok együtt csak a társadalmi nyomás meg elvárások miatt, mert annyira meggyűlölhetitek egymást, hogy a gyereketeknek egy merő pokol lesz az élete, hogy feszültségben él - és hidd el, a gyerek nem hülye, ha nem vagytok boldogok, feszült a légkör, akkor is érzékelni fogja, ha előtte nyugodt álarcot vesztek és nem veszekedtek ordítva.
Nagyon egyszerű. Mindennél jobban szeretem a Párom, így eszembe se jut kockára tenni a kapcsolatunkat néhány kósza numeráért.
Ahelyett, hogy félre kacsintgatsz, a feleségeddel kellene megoldanod a gondjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!