Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon nehéz kibírni a hűséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz kibírni a hűséget?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok a párommal, 4 éve próbálkoztunk a baba projectel, és 5 hónapja megszületett a legnagyobb csoda az életemben.

Ez által a párommal már nem olyan jó minden, és munkám során megismerkedtem egy nagyon csinos és szép lánnyal.

Őt látva számomra nagyon nehéz kibírni a hűséget. De nem szabad tudom, mert nekem családom van.

Számotokra is volt ilyen mély pont a kapcsolatban?

2014. máj. 31. 14:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ez által a párommal már nem olyan jó minden"

Ezt nem értem.

2014. máj. 31. 15:57
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz. Deha kerülöd azokat a helyzetek, amik által kísértésbe esel, akkor sokkal könnyebb. És, ami még lényeges ez is egy csapda ilyenkor, legalábbis pszichológiailag, hogy ne arra gondolj, h nem szabad, mert családod van, hanem inkább arra, hogy a párodat/feleségedet szereted annyira, hogy nincs értelme hűtlenségre adnod a fejedet. Ha az van benned, hogy nem szabad, az jobban felerősíti a kísértést. Szerintem.
2014. máj. 31. 16:12
 13/31 anonim ***** válasza:
96%
Egy gyenge férfinek szeretője van. Egy erős férfinek családja. Hova sorolod magad?
2014. máj. 31. 16:26
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem nehéz! Kísértés van..szinte mindig. De soha komolyan nem fordult meg a fejemben, hogy a férjemen kívül bárki mással legyek... Egyszerűen úgy tudnám megfogalmazni, hogy a szívemben nincs másnak hely........ha pedig ott nincs hely, akkor sehol máshol sincs.
2014. máj. 31. 17:04
 15/31 anonim ***** válasza:
43%
14: 12es vagyok. Igen, de te eleve nőből vagy, és már pedig vannak nők közt is, akiknek már pedig nehéz. Te ilyen vagy, ami szép és jó, de más nő más, és a pasik meg pláne mások. Ergo nehéz, de senki se mondta, hogy hosszú pár kapcsolatban, házasságban könnyű meglenni.
2014. máj. 31. 17:08
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A hűség tényleg döntés kérdése, és elveké is. Ha azért vagy hű, mert családban nem illik, akkor tényleg baj van.

Ha még érzel valamit a feleséged iránt, szeretnéd megváltoztatni a dolgokat, akkor a problémát kell megoldani, nem az egyszerűbb, kényelmesebb úthoz menekülni. Az nem mond sokat, hogy a gyerek által már nem jó minden. Ez kinek a hibája? A feleséged túl sokat foglalkozik a gyerekkel, és keveset veled? Te nem vagy hajlandó neki eleget segíteni? Az a baj, hogy a feleséged elvesztette az alakját, és még nem tudott helyrerázódni? Fontos tudni, hogy mi a probléma, mert van, amin egy kiadós beszélgetéssel (drágám, ez meg ez a bajom, ez sztem a kapcsolatunk rovására megy, te hogy látod, lehet-e rajta változtatni, én mit tegyek stb.) már sokat lehet lendíteni, de az is lehet, hogy halott ügy. Ha már tényleg halott, akkor viszont ne maradjatok együtt csak a társadalmi nyomás meg elvárások miatt, mert annyira meggyűlölhetitek egymást, hogy a gyereketeknek egy merő pokol lesz az élete, hogy feszültségben él - és hidd el, a gyerek nem hülye, ha nem vagytok boldogok, feszült a légkör, akkor is érzékelni fogja, ha előtte nyugodt álarcot vesztek és nem veszekedtek ordítva.

2014. máj. 31. 17:35
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Mindennél jobban szeretem a Párom, így eszembe se jut kockára tenni a kapcsolatunkat néhány kósza numeráért.

Ahelyett, hogy félre kacsintgatsz, a feleségeddel kellene megoldanod a gondjaidat.

2014. máj. 31. 17:45
 18/31 anonim ***** válasza:
20%
Szeretheted a családot és a másik nőcit is egy dugás erejéig.Aztán legalább rájössz, hogy jobb-e a feleségeddel,vagy sem.
2014. máj. 31. 18:48
 19/31 anonim ***** válasza:
53%
Azt, azért nem értem, hogy miért kell itt is, olyan magas lóról, flegmán, ítélkezni a kérdező felett. És miért is mindenki magából indul ki, de csak egy ízben, ha jó dolgokról van szó. Semmit se tett még a kérdező, pusztán csak kérdezett, azt viszont erősen kétlem, hogy itt a válaszolók többségének soha, egyszer se jutott eszébe, hogy félre lépjen, vagy soha nem "vétkezett" ilyesmit akár tettekben is. Ne legyünk már ilyen álszentek!
2014. máj. 31. 18:58
 20/31 anonim ***** válasza:
69%
Te nem sokára hűtlen leszel.....
2014. máj. 31. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!