Folyton veszekszik velem a neveloapam, mit tegyek?
A neveloapam mar vagy 1-2 eve folyton veszekszik velem es anyaval. Egyik nap arra ertem haza a ssulibol hogy anya egy evelet szorongat a kezeben es sir. nem mondta meg mi van a levelben, de masnap megtalaltam. az volt benne hogy a neveloapam el akar minket hagyni. de csak azert nem megy el mert az ocseimnek apa kell. volt par alkalom amikor nem ejszakazott otthon.
Amikor veszekedtek anyaval. mindig bejott hozzam es azt mondta miattam veszekszenek es hogy en elvezem ha ok veszekszenek. folyton.le r*bancoz meg lehulyez. meg ilyeneket mondd. eleg gyamran ha eldurran az agya megver. de nem ugy hogy latszon.
anyaval nem nagyon beszelunk es ha felhozom a temat mindig azt mondja hogy szeret teged. de szerintem ez nem igy van.
kerlek irjatok valami tanacsot, hogy mit csinaljak. mert en mar ott tartok hogy inkabb ongyilkos leszek minthogz vele legyek.
15/l
Ha üt, azt bántalmazásnak hívják. :) Úgy néz ki, a pali valami energiavámpír lehet, és anyádon élősködik.
Viszont ha anyád őt akarja, akkor nem fogja elzavarni.
Nem tudsz elmenni kollégiumba, vagy valahová? Nagyszülők például?
#5, ez úgy szokott lenni, hogy anyukának eszébe jut, hogy ő még vonzó nő, és nem is annyira öreg... bizonyos típusú pasik pont erre vadásznak, mert annyira vonzó nőnek akarod érezni magad egy hervadt családanya helyett, hogy bármit elviselsz. Ezekkel a pasikkal úgy szokott lenni, hogy mindenki mindenért hibás, csak ők nem. Aztán ha szorul a hurok, megbánják, bocsánatot kérnek, és nagyon kedvesek lesznek, nagyjából egy hétig. Aztán kezdődik előlről.
Anyukát kéne látni, hogy mennyire kapta el a "p*nisz feláll - ész megáll" női verziója. Ha nagyon, akkor nincs más hátra, ott kell hagyni a szíve szerelmének. Ha nem lesz a gyerek, akit mindenért hibáztatni lehet, akkor anyuka lesz előszedve.
Aztán vagy kapcsol, vagy idegroncs lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!