Ha egy anya legtöbbször csak veszekszik a gyerekével, szidja, kiabál rá, belever (különösebb ok nélkül! ), néha pedig kedves vele és úgy érezteti hogy szereti, akkor melyik az igaz és melyik a megjátszás?
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 10:51
1/13 anonim válasza:
Az ilyen ember csapongó személyiség, valószínű hogy minden téren ilyen. Szerintem mindkettő igaz, egyik se megjátszás, csak az ilyen típusú ember elviselhetetlen.
2/13 anonim válasza:
Az ilyen ambivalnes viselkedés a gyerekkel szemben nagyon káros, sérült személyiség lesz.. Nem megjátszás egyik sem, hanem az anya már ilyen sérült. Lehet, hogy az ő nevelői is volt már ilyen, és mint egy mókuskerék, megy tovább, ha nem állítják le - tudatosan.
3/13 anonim válasza:
Az ilyen ember olyan, mint a fém százas.
Kerek és kétszínű. Szerintem nem szereti a gyerekét az ilyen csak lelkiismeret furdalásból normális néha. Olyan nincs, hogy néha szeretem vagy néha nem. Vagy az illető gonosz állat, vagy kettős személyiségű, vagyis beteg, kezelni kéne.
4/13 anonim válasza:
Biztos, hogy szereti, csak rosszak az idegei. Egy gyerekhez sok türelem kell, ez sajnos nem mindenkiben van meg.
5/13 anonim válasza:
*ambivalens
meg kéne értetni az anyával, hogy uralkodjon az indulatain.
Mellesleg amikor érezteti, hogy szereti, akkor köti bele még jobban ebbe a helyzetbe. Amikor veszekedne: mondja azt, most nagyon ideges vagyok, egy kicsit hagyj egyedül lennem. Ne a gyerekere zúdítsa bajait. Ennyit meg lehet talán vele értetni.
6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet vele semmit megértetni. És olyan még sose volt hogy elismerte volna hogy valamit hibázott. Szerinte mindig mindennek más az oka.
2013. dec. 9. 11:07
7/13 anonim válasza:
Jól el kéne verni, annyiszor ahányszor a gyerekét bántja . Vagy kezelni kéne, de az sajnos csak önszántából megy, senkit nem cibálnak el agyturkászhoz, vagy elvehetik a gyereket és akkor kapja vissza, ha meggyógyult.
8/13 anonim válasza:
Elképesztő hogy az ilyet véditek!!!!! Anyuka takarodjon pszichológusgoz, ha nem megy, akkor el kell venni a gyereket, a kezelés idejére megy nevelőszülőkhöz! Nem játék a gyerekélet, tudnék mesélni!!!
9/13 anonim válasza:
Ki védte? Elmondtuk hogy miért ilyen, és hogy valószínűleg mindkét állapotot komolyan gondolja, csak minimum személyiségzavaros, vagy nem tudja kontrollálni a dühét, érzelmeit.
10/13 anonim válasza:
Nekem is valamilyen mentális probléma volt az első ami eszembe jutott. Pszichiáter kellene neki, valahogy rá kellene világítani, hogy nem normális ahogy viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!