Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El akarok költözni -. - (? )

Cannibal kérdése:

El akarok költözni -. - (? )

Figyelt kérdés

14/f vagyok és a f***om ki van az egésszel apumhoz akarok költözni.Anyum mindig mindenért engemet csesz le de betelt a pohár még igy is én vagyok a hibás hogy kint a kistesomat verték és én megvédtem és megrugodtam a ''Támadot''.

Hogyan mondjam el apumnak hogy oda akarok költözni?És anyum meg nem egyezik bele szoval mit lehet tenni hogy akarate ellenére is ott lakjak?

2013. dec. 8. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
12 éves korod óta te dönthetsz, hogy kinél szeretnél lakni. Persze, ha a választott szülőd is így gondolja.
2013. dec. 8. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
így van... beszéld meg apukáddal, hogy nála szeretnél lakni, és ha ő is beleegyezik, akkor gyámügyre kell elmenni, hogy megváltoztassák a felügyeleti jogot. De mivel 14 éves vagy te dönthetsz és nem fognak belekötni. De hivatalosan így működik, hogy apukádnak ne legyen semmi gondja belőle, se téged se vitethessen anyukád haza...
2013. dec. 8. 18:00
 3/5 anonim válasza:

hm... ahogy elolvastam a kérdést kicsit dühöt éreztem...

14 éves vagy... Tinédzser...

Most komolyan ilyen nagy a gond, hogy elköltözz, vagy te dramatizálod túl?

Amikor én voltam annyi idős mint te, én is ezt éreztem. Én voltam az örök lázadó, a megnemértett, a család fekete báránya. És most, hogy vége a hormon háborúnak, most hogy tudom ki vagyok én, és milyen ember akarok lenni, végtelenül hálás vagyok azért a " sok cseszegetésért " ami annak idején úgy bele taposott a lelkivilágomba. És bár akkor úgy láttam, hogy az én Anyukám borzalmasan szigorú, most azt mondom, hogy bárcsak szigorúbb lett volna.

Az meg, hogy leszidott mert megrugdostad öcséd " támadóját "? Jézusom... Ugye tényleg nem érted?

Azt akarod, hogy az öcséd azt higgye, hogy az erőszak az egyetlen megoldás? Vagy, hogy ne tudja megvédeni magát?

Nekem is van tesóm, egy évvel idősebb nálam. Soha nem állt ki magáért, az Isten tudja, hogy miért... Amikor Iskolába kerültem, őt bántották a felette járók. Természetesen az én temperamentumommal egyből oda mentem, nem ütöttem, nem rugdostam senkit, csak felhúztam tesómat a földről, és megmondtam a " támadóinak " hogy Isten a tanúm, ha még egyszer hozzáérnek tesómhoz, lány létemre a 10 körmömmel kaparom ki a szemüket, majd haza mentem és szóltam édesanyámnak. Azzal, hogy megütök valakit nem változnak a dolgok... Itt a szülő és esetleg az Igazgatóság kompetenciája rendet tenni ( ha az iskolában történt ) nem a tiéd...

2013. dec. 8. 20:52
 4/5 anonim válasza:
há tezsvir gyere át oszt majd vizeted a lakbirt jokkkéí,,??
2013. dec. 9. 21:53
 5/5 dragicc válasza:

Persze, ejnyebejnye a támadóknak:) demokrácia mi??..

Vicc az egész.:)

2013. dec. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!