Mit tegyek ha el akarok költözni de még csak 13-éves vagyok? ; (
13 évesen nem költözhetsz még gyámhivatali engedéllyel sem
ülj le és beszélj anyukáddal, mondd le neki, hogy már nem bírod, keressetek valami megoldást közösen
vagy rendezze ezt el apukáddal vagy ha ő is megoldhatatlannak látja a helyzetet, akkor közösen kell lépnetek és elköltözni vagy apukádat rábírni a költözésre
készítsd ki, hogy magától menjen el. keverj neki hashajtót a kávéjába, üvöltesd a zenét, hangoskodj, hagyj magad után rumlit, ami őt zavarja, dobáld ki a cuccait, csinálj rájuk lyukat, tedd tönkre a sz.gépét telefonját(ha van és belülről, tehát nem a szeme láttára :D), stbstb... csináld meg amit kér csak rosszul.. öntsd ki a dolgokat, ejtsd le.. ne húzd le a wc-t... hajnalban mikor még alszik csinálj valamit amitől felébred, stb...
csak előtte beszéld meg anyuddal, hogy ő ne haragudjon rád ezek miatt :D
én nem hagynám hogy engem bántson (mondjuk nekem nevelő apám), persze a bosszú se feltétlenül megoldás, de én ezeket tenném legalábbis a képzeletemben...
Megszakad a szívem ezektől a kérdésektől.
Mert gyakorlatileg ezek a gyerekek-fiatalok SEMMIT nem tudnak tenni magukért reálisan szemlélve a helyzetet.
Ráadásul most még valamennyire normálisak (bár ha kora gyerekkoruktól ebben élnek, esélyük nincs normális lélekkel élni felnőttként, de ezt még nem tudják, azt hiszik, ha a környezet megszűnik, minden okés lesz), de napról napra nyomorodik meg a lelkük.
Azt hiszem, ha igazán gazdag leszek, létrehozok egy iskolával kombinált bentlakásos intézményt ilyeneknek.
Ugyan ez van velem is 12 éves vagyok.Csak nálam az a baj hogy anyukám is és apukám is ilyen hülye.Csicskáztatnak,vernek(szíjjal,néha fakanállal is nekem jön .Elelgem van mást nem tudok rá mondani.Volt olyanis hogy a fürdőkádba beleverték a fejemet.Ha meg visszaszólok nekik ugy nekem jönnek mint valami vadállat.Énis el akarok költözni,de sajnos nem lehet:(
Arra gondoltam vagy elszökök otthonról,vagy öngyilkos leszek,mert ezt már nem bírom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!