Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha a nevelőapuka...

Mit tennétek, ha a nevelőapuka (nagyon) felpofozna egy 10 éves gyereket?! Az öcsémről van szó.

Figyelt kérdés

Még, ha elméletben rá is szolgált, mert ugye verésre egy gyermek nem szolgálhat rá... Ti mit tennétek a helyemben?

19/f (Nem velük lakok)

2014. szept. 23. 12:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

te nem tehetsz ellene semmit.

jobb helyeken nevelőapuka repülne a faxba.

de gondolom anyukád fél az egyedülléttől,anyagilag is függ tőle,ezért nem fog semmi történni.

enyém is ilyen volt..soha nem védett meg.nem is keresem a társaságát.

majd az öcséd is felnő valahogy.

25N

2014. szept. 23. 12:30
 12/29 A kérdező kommentje:
Anyukám természetesen tudni fog róla, de az a baj, hogy már vagy 3x össze veszett és "szakított" az élettársával, de aztán mindig az a vége, hogy vissza könyörgi magát. Így fölösleges még köztük is veszekedést kreálni, hiszen az mindig a gyereknek a legrosszabb.
2014. szept. 23. 12:32
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

4es vagyok, én nem várnám meg a következő alkalmat! Édesanyád tud a pofonról? Azért elég kemény,hogy nemrég vannak együtt é eddig fajult már a dolog!

Nemtudom mért lettem lepontozva,talán mert nem hagynám,hogy a férjem verje a gyerekeket, de továbbra is ez a véleményem!

2014. szept. 23. 12:35
 14/29 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos az a helyzet, hogy az olyan emberek, akik egyszer ütnek, máskor is fognak ütni, különösen, ha hagyják őket.

Hogy az öcséd nem akart iskolába menni, az nem az ő dolga. Ilyenkor édesanyádnak kell kezébe venni a dolgot, nem egy "ismeretlen" férfinak, aki nem is láthat bele a gyerek problémáiba.

Ha valaki ijedtében megüt egy gyereket - mert pl. átszalad az úttesten vagy hozzányúl a konnektorhoz -. az egy dolog.

De hogy olyasmi miatt üsse meg (ráadásul ilyen mértékben), amihez tulajdonképpen semmi köze, az már nem megengedhető.

Mindenesetre először beszélj az édesanyáddal.

2014. szept. 23. 12:36
 15/29 anonim ***** válasza:
54%
Agyonverném! És még élvezném is...
2014. szept. 23. 12:36
 16/29 Andizsuzsi ***** válasza:
70%

"Egy pofon nem egyenlő a veréssel."

Akkor is ezt mondanád, ha munkába menet kenne le neked valaki kettőt a villamoson? Miért gondolja bárki is, hogy amit ő magával szemben nem tűrne el, az egy gyerekkel szemben megengedhető???

2014. szept. 23. 12:38
 17/29 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképpen szól anyukádnak! Neki kell rendeznie ezt az élettársával, mert te hiába is mondanál neki semmit, nyilván nem érdekli. De ha anyukád helyreteszi, annak biztosan lesz hatása.

Meg gondolom, anyukád is szeretné tudni, hogy mi történik otthon az idő alatt, amikor ő nincs otthon.

2014. szept. 23. 12:39
 18/29 anonim ***** válasza:
15%
Most felpofozta vagy megverte?
2014. szept. 23. 12:40
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Jesszus ez a szőrözés, hogy pofon vagy verés... Nem írta már le a kérdező? El kéne olvasni.
2014. szept. 23. 12:49
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
Én ha a te helyedben lennék, elmondanám, hogy a nevelőapa mekkora egy állat, miket művelt, és nem azért, hogy nem fogadjátok be és sztorikat gyártotok róla, hanem ez már tényleg sok. Valószínűleg a szárnyaim alá venném az öcsémet, amennyire tudom, és próbálnék segíteni neki ebben a nehéz időszakban. Esetleg keresnék egy pszichológust is, de valaki idősebb mentor mindenképpen kéne, akire támaszkodhat. Tudom, miről beszélek, ilyen koromban engem is halálra cikiztek az osztálytársaim, majdnem szó szerint. Az üldözési mániából 15, a depresszióból 18 évesen gyógyultam ki...
2014. szept. 23. 12:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!