Amanda03 kérdése:

Nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Nem tudom h nekem van-e igazam. Folyamatosan hozom haza a jó jegyeket ezen a hèten mindennap hoztam haza egy 5-öst, járok Informatika ès Angol tehetsèg gondozó szakköre. Nekem lett az egyik legjobb matek felmèrőm pontosabban 100%-os. Tanárok tènyleg szeretnek az ofő is engem bíz meg ha le kell vinni akár az igazgatóhoz akár valamêk tanárhoz fontos papirt. Ha feladnak a tanárok tanulni valót èn vagyok az első aki megtanulja az osztályból szóval összegezve tènyleg beleadok mindent a szüleim miatt h büszkék legyenek rám mert, engem igazából nem nagyon èrdekel h 4-es vagy 5-ös lesz az a r*hadt felmérés. Ès ezekèrt mit kapok ? Egy aláírást az ellenörzőben. Szerintetek túlreagálom?
2014. szept. 19. 16:00
 1/6 anonim válasza:
Ne aggódj, a hozzáállásodnak hosszútávon meglesz az eredménye. Ne várj majomszeretetet vagy anyagi jutalmazást - lehet, hogy nem is álltok olyan jól anyagilag mint az látszik, hogy havonta kapj valamit. Az, hogy valaki 1-2 évig kitűnő tanuló, az kevés ahhoz, hogy egy komolyabb egyetemre bekerülj és el is végezd. Most itt pl. orvosira gondolok, ahol 4-es anatómiavizsgával már nem lehetsz sebész csak röntgenorvos. Én restaurátor vagyok, szeretem a szakmám, bár nekem nem volt szükség jó előmenetelre, mert a művészi tehetség volt a felvétel alapja. Igaz a szakmai reál tárgyaknál (fizika, kémia) jobban oda kellett figyelni, de megoldottam.
2014. szept. 19. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Értelek én kérdező. Nagyon jó tanuló vagy és való igaz, ami nagyon fontos, hogy kell a visszacsatolás, ami a te esetedben as szüleidtől való dicséret. Akár egy szó, vagy akár valami apróság. Valóban nem jutalmazhatnak minden alkalommal, de valahogy a tudtukra kéne adni, hogy azért időnként kimutathatnák azt, hogy büszkék rád. Nincs esetleg testvéred, aki ebben tudna segíteni?
2014. szept. 19. 16:44
 3/6 anonim válasza:
Át tudom érezni a helyzeted. Gondolom mindent beleadsz, és szeretnéd, ha ezt a szüleid értékelnék. De amikor a tanárok azzal a szöveggel jönnek, hogy "nem nekünk, vagy a szüleiteknek tanultok, hanem magatoknak", akkor igazuk van. Azért tanulj, mert akarsz. Én is kitűnő voltam mindig is, ez lesz az utolsó évem. De én sem kaptam ajándékokat, nem voltam körberajongva. Szerintem ez így rendjén is van valamilyen szinten, mert neked kell természetesnek tűnnie, hogy tanulsz, és jó jegyeket szerzel. Persze néha egy dicséret, vagy valami azért elvárható lenne a szüleidtől. De nem kell túlzásba esni sem. Azért biztosan büszkék rád. De ha mégsem látod ezt rajtuk, akkor nyugodtan szólj nekik, hogy néha elejthetnének egy-egy kedves szót. ;)
2014. szept. 19. 16:54
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló van tesóm.
2014. szept. 19. 17:24
 5/6 anonim válasza:
Az jó dolog ha szeretnek a tanárok és szerintem ha tanulsz akkor magadnak tanulsz nem másnak. Ahogy elnézem a kiirásod jó tanuló vagy és igen túl regálod mert a szüleid büszkék rád csak nem mondják.
2014. szept. 19. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Átérzem, amit mondasz.. nekem apám, amikor volt egy 4esem félévkor, majdnem a kádba fojtott..onnantól lettem rosszabb tanuló..nem rossz, csak nem kitűnő...mondd nekik, hogy fáj, hogy nem ismerik el, hogy jól tanulsz.
2014. szept. 20. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!