Az olyan szülők akiknek pszichés betegségük van miért nem szedik magukat össze?
Figyelt kérdés
Anyu mióta vissza tudok emlékezni depresszióval, pár évig pánikbetegséggel is küzdött. Az egész gyerekkorom azzal telt hogy a problémáit hallgattuk a tesómmal, meg hogy ő szeretne meghalni. Most sem lehet vele szemben ellenkező véleményt mondani, mert akkor veszekedés lesz a vége. Semmit nem lehet neki mondani, mert kb. minden dolgon leáll veszekedni. Az ilyen emberek miért nem veszik észre hogy kifürkészik a környezetükben élő embereket?2014. szept. 18. 13:49
31/31 anonim válasza:
"Az alapkérdésre válaszolj:honnan tudod,hogy éppen mennyi a szerotonin szinted? "
3 havonta járok vervetelre, onnan. "
Nem tudom kit akarsz hülyének nézni,de van némi rá látásom a dologra,a szerotonin mennyiségét nem lehet vérből kimutatni,ahogy semmi másból sem.Jó lenne ha nem próbálnál meg embereket esetlegesen ezzel megtéveszteni.És még te próbálsz meg engem lehülyézni,hát ne haragudj,de egyrészt nem én beszélek össze-vissza abszurd dolgokat (vérből szerotonin szint te jó ég) másrészt nem én akartam kinyírni magam édesanyaként már egy pár alkalommal.
És akkor ezzel szerintem mindent elmondtam...
Gyógyulj meg ezt kívánom,és ezzel lezártam részemről!Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!