Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki nem fogadja el a parja...

Aki nem fogadja el a parja gyereket miert kezd olyan emberrel akinek gyereke van?

Figyelt kérdés
Van ket noi ismerosom akik nem tudjak elfogadni a parjuk gyereket. Pedig a gyerekek normalisak de zavarja oket az hogy gyerektartast kell fizetni, hetvegen lathatas van. Az ismerosoknek ezek a nok panaszkodnak a gyerekekre. Nincs meg gyerekem de szerintem nem normalis hogyha valaki ennyire nem szereti a parja gyereket.
2014. szept. 14. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hm, ezzel az első a gyerek kijelentéssel azért vigyázni kell. Igen, egy szülőnek a gyereke a legfontosabb, az egészséges határig!

És sokan ezt lépik túl és már konkrétan életük nincs mert annyira a gyereket helyezik saját életük központjába.

2014. szept. 14. 23:39
 12/20 anonim ***** válasza:
tipikus fiatal pénzéhes kis csitri aki azt hiszi a pasi a pótapukája, az ilyenre úgyis ráun a pasi mewrt túl sokat drámázik
2014. szept. 15. 01:07
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Az ilyen nők végtelenül önzőek, és azt hiszik, hogy majd miattuk a párjuk gyereke egyszerűen eltűnik a föld színéről. Én sem értem, hogy aki nem fogadja el a gyerekeket, az minek jön össze olyannal, akinek gyereke van.

Ismerősi körömben is volt ilyen, a nő ott is áskálódott a párja gyereke ellen, de a férfi időben kapcsolt, és lapátra tette azt a lotyót. A gyerek semmiről nem tehet, mégis őket hibáztatják az ilyenek. Undorító. Számtalan olyan eset is van, hogy az elvált férfinak és nőnek is van gyereke, összejönnek, majd a nő elvárja, hogy a férfi foglalkozzon az ő gyerekével, legyen hozzá kedves és jó, de a férfi a saját gyerekét meg felejtse el.

Persze van férfiben is ilyen, de én eddig csak nőben láttam ilyeneket. Nekem ezekről csak az undorító és szánalmas szavak jutnak eszembe.

2014. szept. 15. 08:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezeket a nőket általában az elején még nem is zavarja a gyerek, mert nincs súrlódási pont, nem kell vele foglalkozni. De amikor már komolyabbra fordul a kapcsolat, és a férfi a gyerekét is ugyanúgy szeretné támogatni, és nevelni, akkor az ilyen nők egyszerűen féltékenyek lesznek egy GYEREKRE azért, mert nem ők vannak csak a pasi életében, hanem a férfi gyereke is. Az ilyen nőknek nem esik le, hogy attól, mert a mostani pasija elvált, még a gyerek apja marad. Az ilyen gusztustalan hisztigépek szoktak visítozni a közös gyerek után a gyerektartás csökkentéséért. Ha a férfinek van egy kis esze, helyrerakja az ilyen szipirtyókat, hogy vagy megtanul emberségesen viszonyulni a gyerekéhez, vagy mehet Isten hírével.
2014. szept. 15. 09:10
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Egy dolgot felejt el mindenki: a masik gyerekét nem kell szeretni. Nem kell. Elfogadni kell es tisztelni, egy határig. Csak azert, mert a parja gyereke, nem fogja valaki szeretni. A gyerek se fogja szeretni uj anyukat/apukat, csak azert, mert o a szulo uj társa. A szeretet vagy jon, vagy nem, nem lehet ki erőszakolni.
2014. szept. 15. 09:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, itt senki sem a szeretetről beszél, hanem arról, hogy az új nő nemkívánatossá nyilvánítja a gyereket, érezteti vele, hogy csak épp hogy megtűri, és ki akarja túrni a párja életéből.

Nem kötelező szeretni, ez igaz. De ha már mindenképpen a gyerekkel lévő pasi kellett, akkor a nő igenis emberelje meg magát, és viszonyuljon normálisan, nem utálatosan a gyerekhez, mert a gyerek az ég egy adta világon semmiről sem tehet. Tapasztalat, hogy ha az új nő kedvesen, és barátságosan közelít a gyerekhez, akkor az esetek nagy többségében a gyerek is így fog hozzá viszonyulni. De ha kiutálja, meg hisztizik a párja gyereke miatt, akkor a férfi ellenszenvét is kiválthatja.

Ha az elvált gyerekes nők többsége kijelenti, hogy a férfinek a gyereket kötelező elfogadni, akkor a férfi gyerekét is legyen kötelező! Nem szeretni, mert ha nem megy, akkor nem megy, DE ELFOGADNI kötelező! Ha nem akarja a nő elfogadni, akkor keressen olyat, akinek nincs gyereke, és ne mérgezze meg a gyerek életét, meg az apjához fűződő viszonyát/kapcsolatát.

2014. szept. 15. 10:20
 17/20 anonim ***** válasza:
azért mert nem gyereket akar, hanem pasit
2014. szept. 15. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is van gyereke. Nincs is vele gond, elfogadom, sőt szeretem is. Ugyanakkor én is megállás nélkül panaszkodom a gyerekre, de nem azért, mert nem szeretem. Hanem mert a párom is és az exneje is azzal kompenzálták a válást, hogy mindent ráhagytak a gyerekre és mindent megkapott, amit csak kiejtett a száján. Ennek eredményeként az elmúlt 3 évben sikerült az egyébként aranyos, okos és kedves gyerekből egy elkényeztetett kis fúriát varázsolniuk, aki annyira hisztis, önző és akaratos, hogy se az anyja, se az apja nem bírja már elviselni. Nekem konkrétan EZ a problémám. Nem a gyerekkel van bajom, hanem a viselkedésével, amiről nem ő, hanem a szülei tehetnek. De ettől még a problémát igenis a gyerek okozza, és lassan már egy légtérben se lehet vele megmaradni.
2014. szept. 15. 12:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Mert hlye.

Engem a mostohám három év alatt totál kikészített. Első 2-3 évben még úgy-ahogy elviselt, aztán lassanként minden napossá váltak a megalázások, a lelki terror, semmi nem volt jó, amit csináltam, kiabált velem (bár a saját gyerekeivel is sokszor ordított), kioktatott, degeneráltként kezelt és apa ebbe meg totál beleszrt.

Kijelentette (apának), hogy mikor akarok már elköltözni, mert nem normális, hogy 23 évesen is velük élek (de ő 40x évesen is az anyjáék nyakán él)...

Következmény: anorexia, bulimia, depresszió, súlyos önértékelési zavarok, félek minden újtól, mert úgyis elcs.szem... szóval egy alapvetően életvidám lányból csinált egy lelki roncsot (mert hiába a pszichológus, nem sokat tud segíteni - egyelőre), csak azért, mert nem volt képes elfogadni.

Nekem nem lenne ezzel bajom, szóval, ha gyerekes emberrel jönnék össze - hacsak nem valami rém utálatos a gyerek, de akkor meg a párom nevelje, mert az ő dolga.

2014. szept. 15. 13:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki ennyire lepontozott mindenkit, annak tök természetes, hogy az új p..na kiutálja a gyereket a férfi életéből? Már találkoztam hasonlókkal, és én sem értem, hogy mi a fenének jön egy nő össze olyan pasival, akinek gyereke van, miközben utálja a gyerekeket. Tény, hogy férfiben is van ilyen, de a nőknél ez gyakoribb. Attól, mert az apukának új barátnője van, vagy felesége, még a gyerek a gyereke marad, és a férfi az apja marad. Hogyan lehet már egy szegény szerencsétlen gyerekkel úgy bánni, mint valami lábtörlővel, amikor ő semmiről sem tehet? Érdekes módon ahol az egyik fél normálisan, vagy kedvesen, szeretettel fordul a másik gyerekéhez, ott általában nincs, vagy csak alig van probléma.

Aki nem szereti a gyerekeket az vegyen erőt magán, és tudjon NEM-et mondani egy neki tetsző illetőre. Nem kell felesleges vitákat kelteni majd emiatt a családban, és nem kell neki a gyerek miatt sem zsörtölődni. Meg van oldva a probléma. Szánalmas az, aki erre nem hajlandó, és még a gyereket nézi riválisnak. Undorító, mint férfiben, mint nőben.

2014. szept. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!