Aki nem fogadja el a parja gyereket miert kezd olyan emberrel akinek gyereke van?
Első a gyerek, bárki bármit mond!
Ezt kevés ember látja be. Főleg azok akiknek nincs gyerekük...
Ismerek olyat, aki a fejébe vette, hogy majd ő elintézi, hogy a gyerek eltűnjön a közös életükből...szerencsére az apa időben kapcsolt, és a csaj repült.
A keresztanyum is azért nem szereti a mostohalányát, mert a gyerektartás miatt szerinte az ő gyerekei kaptak kevesebbet. Mindig éreztette vele, hogy útban van, majd szidta, hogy nem szívesen ment láthatásra.
Nem a gyerekek akartak megszületni, nem kérték az életet, így nem öket kell büntetni.
Aki elvált szülővel kezd, az legyen tisztában azzal, hogy a párjának van múltja, és abból a múltból született egy gyerek, akiről mindkét szülőnek gondoskodnia kell. A gyerek is összeköti a szülőket, annak ellenére, hogy már nincsenek együtt.
Elvált apukával élek én is, bár szerintem hatalmas mázlim van, a párom volt feleségével jóban vagyunk, nem akadékoskodik, nincs kavarás, egymást segítjük, ha kell. Ezen a legtöbb ember kiakad. :D Pedig sokkal jobb, mint ha utálnánk egymást. A kapcsolatuknak évek óta vége, az ex is talált új férjet, már van közös baba is, nincs okom azon hisztizni, hogy mi volt köztük a múltban.
Én sem tudom ezt megérteni. Én nem bírnám elviselni más gyerekét (ez van), de nem is jövök össze olyannal akinek már van gyereke, pedig volt olyan férfi aki nagyon tetszett, de emiatt nem foglalkoztam komolyabban vele.
És ami a legrosszabb, hogy az ilyen nők akkor jönnek igazán formába, ha saját gyerekük születik. Akkor azt várják, hogy szűnjön meg a másik gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!