Mit gondoltok azokrol akik felelotlenul vallalnak gyereket?
Azt gondolom, hogy minden csak pillanatnyi állapot. Láttam embereket egyik pillanatról a másikra mindent elveszíteni, és olyat is láttam, aki egy hónap alatt milliókhoz jutott.
Az alapján dönteni, hogy ÉPP MOST mennyi pénzem van, bugyutaság.
És mi van akkor, ha már megvannak a gyerekek, és elvesztik a házat? Zaciba adják a gyerekeket?
Többre értékelem azt, aki képes a nehéz körülmények között sem öli meg a magzatát, mint azt, aki évekig gyűjtöget előbb.
"Most egy gyarban dolgozik a diplomajaval eselye sincs masra."
Miért tanult olyat, amire nincs kereslet? Erre kár volt elpazarolni pénzt és időt.
Szerintem pedig nem ördögtől való dolog az, ha a szülők segítik a gyerekeiket.
Mi úgy születtünk a húgommal, hogy a szüleink a nagyszüleinknél laktak, egy külön szobában. Két évvel később kaptak egy egyszobás lakást, és rá három évre lett saját lakásuk, három szobával.
Ez csak valamiért most lett divat, hogy nem segítik egymást a családtagok, testvér utcára küldené a testvérét, gyerek le se tojja az idős szüleit, stb stb (legalábbis sok ilyen gyk kérdést olvastam...)
Azért azt is ki lehet a mai világban védeni,hogy ha hirtelen "baj" történik, akkor ne kelljen zaciba adni a gyereket. Úgy hívják,hogy félre tett pénz.
Én úgy gondolom,hogy semmire szülni, és az állandóan arra várni,hogy jobb lesz között van átmenet, van középút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!