Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnál képzelni komoly kapcsolatot más rasszú, vagy azonos rasszú, de nagyon más kinézetű emberrel? Akár házasságot, közös gyereket?
1. El tudnál képzelni komoly kapcsolatot europid rasszú, de nagyon távoli kinézetű nővel (pl. arab, vagy még inkább dél-amerikai)?
2. El tudnál képzelni komoly kapcsolatot barnább bőrű ázsiai nővel (pl. thai, fülöp-szigeteki)?
3. El tudnál képzelni komoly kapcsolatot világosabb bőrű ázsiai nővel (pl. japán)?
4. El tudnál képzelni komoly kapcsolatot fekete nővel?
Nem konkrétan a képeken lévő nőkre gondolok, csak azért raktam be illusztrációkat és rajta átlagosan jól kinéző nőket, hogy mindenki lássa milyen külső rassz jegyekre gondolok amikor kérdezek és hogy mindenkinek kellően pörögjön a fantáziája, mielőtt választ ad.
A nőknek is szól férfiakra vonatkoztatva a kérdés.
Nem!
Valamiért az ázsiai illetve fekete nők sosem vonzottak még csak szexuálisan sem...
Magyarként magyar nőt akarok magamnak :)
16/F
Vannak vegyes kapcsolatok a világon ha nem esett volna le.
Mit gondolsz a félvér kifejezést mért találták ki ?
2:
Ennek a válasznak mi értelme? Csak azt kérdezem hogy te személyesen tudnál-e.
Én bármilyen rasszú nővel el tudnék képzelni komoly kapcsolatot. Valahogy izgatónak és különlegesnek találom azt, hogy különböznek az európaiaktól. Minden rasszban vannak csodaszép lányok. Az ázsiaiak és a feketék nagyon bejönnek :)
26/f
Én simán ugyanolyan ember, mér ne.
2-es
A mostani párom sem magyar, de még csak nem is európai. :)
Szóval igen. Bár ha az ismeretségünk előtt kérdeztek volna erről, simán rávágom, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!