Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen inditattasbol szeretne...

Milyen inditattasbol szeretne valaki a mai vilagban nagycsaladot?

Figyelt kérdés
El nem tudom kepzelni hogy a mai vilagban milyen okbol vallal valaki harom vagy annal tobb gyereket. Milyen okbol teszik ezt a szulok? Csak kivancsi vagyok ra mert sohasem vonzott a nagycsalad.
2014. szept. 10. 12:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Belsőből.
2014. szept. 10. 12:52
 2/27 anonim ***** válasza:
73%

2 oka lehet.

Az első az, hogy megvan az anyagi háttér, és biztosítva látja a gyerkőcök felnevelését. Ez szerintem teljesen elfogadható, hisz ha neki a nagy család a szép család akkor miért ne.

A másik kategória a "Hát ... nem volt pénz kotonra!". Ez az egy fizetésre vagy közmunkás bérre jön a 4. gyermek kategória. Sajnos ilyen is van bőven. Itt a gyereknek esélye sincs normális körülmények között felnőni :S szvsz

2014. szept. 10. 12:54
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Ők is nagycsaládban nőttek fel és ezt tartják természetesnek.
2014. szept. 10. 12:55
 4/27 anonim ***** válasza:
18%
Pénzért. Szaporák, mint a nyulak, aztán a kutya se neveli őket, úttest közepén, a porban, koszban, nyáron majdnem semmi ruhában. Az az asszony, aki 10 gyereket szül, 40 évesen fogatlan vénasszony lesz. Vagy vallási okokból, pl. tilos a tabletta.
2014. szept. 10. 12:55
 5/27 anonim ***** válasza:
33%
Adókedvezmény.
2014. szept. 10. 12:58
 6/27 A kérdező kommentje:
Ismerek ket olyan embert akik kozul az egyiknek ot a masiknak negy testvere volt de ok elrettento peldanak tartjak mert sokat eheztek,nelkuloztek. Nyilvan van aki gazdag de a mai magyar fizetesbol nem ez az altalanos.
2014. szept. 10. 12:59
 7/27 anonim ***** válasza:
43%

Nők esetében : Vagy lusta dolgozni,vagy esélytelen hogy munkát kapjon ,ezért inkább szül sorban ötöt ,felnevelni már mindegy miből fogja..

Erre sokan le fognak fujjolni,de 4-5-6 gyereket hogy fog az ilyen elinditani az életben ? Hogy fogja iskoláztatni ,kollégiumot fizetni stb

Akinek lenne erre a pénze,az sosem vállal ennyi gyereket. Legalábbis én még nem láttam erre példát, pont a legszegényebb és legegyszerűbb réteg szül egy csapat gyereket ,aztán sorban áll a segélyért meg a fókuszban kuncsorog a tisztességes emberek pénze után.

Szóval nem hiszem ,hogy van ennek bármilyen logikusindittatása. A 3 gyerek még nem rossz döntés,mert nem kerül sokkal többe mint kettő ,de már egy csomó kedvezményre jogosult a család.

2014. szept. 10. 13:07
 8/27 anonim ***** válasza:
59%
Mert így lesz teljes az életünk.
2014. szept. 10. 13:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mindenki találgatott, én akkor saját példát írok. Nekem 4 van. Van egy nagyobb lányom, neki az apukája meghalt kiskorában. Én évek múlva férjhez mentem, a férjemmel kettő közöset terveztünk. Meglett a kisfiunk, tervek szerint 2 éves korában mentem volna vissza dolgozni (jó állásunk van, mindketten diplomások vagyunk, mielőtt valaki lesegélyenélőzne), aztán majd 3-4 év múlva még 1 baba. De a sors közbe szólt, védekezés mellett lettem terhes, mikor a kisfiú 1 éves volt. Dilemmáztam, mi legyen, sosem akartam kis korkülönbséggel gyereket, a 2 nagy közt is 10 év van. Aztán ráadásul az is kiderült,mint hab a tortán hogy ikrek. Nem lett volna szívem elvetetni őket, így 4 gyerekünk lett. (mondjuk nem lett volna tervben 4, de így alakult. Nem tervezünk többet, jövőre már tényleg megyek vissza, de ha véletlenül teherbe esnék, mert azt akár gyógyszer mellett is lehet, szerintem azt is megtartanánk, nem tudnék abortuszra menni-de mindent megteszek, hogy ne).
2014. szept. 10. 13:17
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert szeretik a gyerekeiket, és örömmel fogadják a többit is. Én például azt nem értem, milyen indíttatásból vállal valaki csak 1 gyereket? Testvér nélkül felnőni nagyon rossz lehet.
2014. szept. 10. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!