Milyen inditattasbol szeretne valaki a mai vilagban nagycsaladot?
2 oka lehet.
Az első az, hogy megvan az anyagi háttér, és biztosítva látja a gyerkőcök felnevelését. Ez szerintem teljesen elfogadható, hisz ha neki a nagy család a szép család akkor miért ne.
A másik kategória a "Hát ... nem volt pénz kotonra!". Ez az egy fizetésre vagy közmunkás bérre jön a 4. gyermek kategória. Sajnos ilyen is van bőven. Itt a gyereknek esélye sincs normális körülmények között felnőni :S szvsz
Nők esetében : Vagy lusta dolgozni,vagy esélytelen hogy munkát kapjon ,ezért inkább szül sorban ötöt ,felnevelni már mindegy miből fogja..
Erre sokan le fognak fujjolni,de 4-5-6 gyereket hogy fog az ilyen elinditani az életben ? Hogy fogja iskoláztatni ,kollégiumot fizetni stb
Akinek lenne erre a pénze,az sosem vállal ennyi gyereket. Legalábbis én még nem láttam erre példát, pont a legszegényebb és legegyszerűbb réteg szül egy csapat gyereket ,aztán sorban áll a segélyért meg a fókuszban kuncsorog a tisztességes emberek pénze után.
Szóval nem hiszem ,hogy van ennek bármilyen logikusindittatása. A 3 gyerek még nem rossz döntés,mert nem kerül sokkal többe mint kettő ,de már egy csomó kedvezményre jogosult a család.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!