Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el apanak h...

Hogyan mondjam el apanak h miatta vagdostam magam?

Figyelt kérdés

A sztori eleg hosszu a lenyeg az h lenne lehetoseg ra h elmondja. De nem tudom h kene. Segitsetek!!

Bocsanat,h ekezet nelkul irok es roviditve,de telefonrol irtam.

2014. szept. 4. 15:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hat apukam lekur vazott,szokenek hiv,meg hulyenek,nap mint nap elmondja,hogy kover vagyok es meg nem is figyel ram. Raadasul anyukam maghalt es apa ujrahazasodott es a neveloanyukam meg apat ellenunk uszitja
2014. szept. 5. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

"Hat apukam lekur vazott,szokenek hiv,meg hulyenek,nap mint nap elmondja,hogy kover vagyok es meg nem is figyel ram. Raadasul anyukam maghalt es apa ujrahazasodott es a neveloanyukam meg apat ellenunk uszitja"

ertem, es ezek kozul melyiken valtoztat az, ha vagasokat ejtesz magadon?

2014. szept. 5. 15:59
 13/13 anonim válasza:

Ti komolyan ennyire értelmetlenek vagytok?

Ha nem értitek, vagy csak szidni tudjátok, ne is válaszoljatok neki.

A kedves kérdezőnek:

Valakinek el kéne mondanod, aki közel áll hozzád, és akiben megbízol hogy tudjon róla, és bármikor tudjon segíteni ha baj van.

Ha te úgy látod jónak hogy elmondd apukádnak, akkor tedd meg.

Ez volt az első hogy megvágtad magad?

Mert ha nem, akkor azt más szemmel kell nézni.

2014. szept. 5. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!