Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el apanak h...

Hogyan mondjam el apanak h miatta vagdostam magam?

Figyelt kérdés

A sztori eleg hosszu a lenyeg az h lenne lehetoseg ra h elmondja. De nem tudom h kene. Segitsetek!!

Bocsanat,h ekezet nelkul irok es roviditve,de telefonrol irtam.

2014. szept. 4. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Az ember senki "miatt" nem vagdossa magat, csak a sajat hulyesege miatt.
2014. szept. 4. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem miért kellene elmondani. Szerintem ne mondd el senkinek, mert semmi értelme.
2014. szept. 4. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Mi történt? Mert az sem mindegy.

(egyébként kiírni azt a pár hogy-ot kevesebb időbe telik, mint utána biggyeszteni egy teljes mondatot, amiben bocsánatot kérsz a hiányuk miatt)

2014. szept. 4. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Ne mondd el. Zsarolás szagot érzek. Na és kizsarolsz belőle egy kis figyelmet? Akkor mi van? Azokhoz fordulj, akik figyelnek rád, és akikre te is tudsz figyelni, és akkor csak a szalámit kell vagdosni.
2014. szept. 4. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Írd le egy levélben. Írásban könnyebb összefoglalni a gondolatokat. Pszichiáterek is ezt szokták ajánlani.

Utána nem is feltétlenül fontos elküldeni a levelet, mert azzal, higy kiírtad magadból, fontos lépést tettél a feldolgozás felé.

Tehát írd meg a levelet, aztán gondolkodj el rajta, hogy oda akarod-e neki adni.

2014. szept. 4. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Mi mostanában ez a vagdosás-mánia?? Meg vagytok ti őrülve???
2014. szept. 4. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek meg van a maga gondja baja,még sem vagdossa magát.Normális ember ilyent nem tesz.Most ez a menő vagy mi szösz?
2014. szept. 4. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Ne mond el neki.Ha már megcsináltad magadnak a bajt,legalább ne akard, hogy apád sajnáljon.
2014. szept. 4. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
7%

de ha a gyereknek ez gyógyító hatású,miért ne mondja el?

normálisak vagytok ti?

nyilván a hülye elmebeteg szülő miatt jut idáig a gyerek, nem is magától.

ebbe gondoljatok már bele egyszer.

2014. szept. 4. 19:28
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

Elmebeteg, szemét emberek azok, akik a gyereket hibáztatják.

Az önvagdosás nagyon gyakori tünet szorongó tinédzsereknél, csak a sok hülye bunkó paraszt nem hallott még róla, mert egy tapló.

Az összes tisztelt válaszolónak itt, aki a kérdezővel szemétkedik, szenes vasalóval csapkodnám pépesre a fejét.

2014. szept. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!