Hogyan mondjam el apanak h miatta vagdostam magam?
A sztori eleg hosszu a lenyeg az h lenne lehetoseg ra h elmondja. De nem tudom h kene. Segitsetek!!
Bocsanat,h ekezet nelkul irok es roviditve,de telefonrol irtam.
Mi történt? Mert az sem mindegy.
(egyébként kiírni azt a pár hogy-ot kevesebb időbe telik, mint utána biggyeszteni egy teljes mondatot, amiben bocsánatot kérsz a hiányuk miatt)
Írd le egy levélben. Írásban könnyebb összefoglalni a gondolatokat. Pszichiáterek is ezt szokták ajánlani.
Utána nem is feltétlenül fontos elküldeni a levelet, mert azzal, higy kiírtad magadból, fontos lépést tettél a feldolgozás felé.
Tehát írd meg a levelet, aztán gondolkodj el rajta, hogy oda akarod-e neki adni.
de ha a gyereknek ez gyógyító hatású,miért ne mondja el?
normálisak vagytok ti?
nyilván a hülye elmebeteg szülő miatt jut idáig a gyerek, nem is magától.
ebbe gondoljatok már bele egyszer.
Elmebeteg, szemét emberek azok, akik a gyereket hibáztatják.
Az önvagdosás nagyon gyakori tünet szorongó tinédzsereknél, csak a sok hülye bunkó paraszt nem hallott még róla, mert egy tapló.
Az összes tisztelt válaszolónak itt, aki a kérdezővel szemétkedik, szenes vasalóval csapkodnám pépesre a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!