A szuleim miert csinaljak ezt velem?
13 eves vagyok az ocsem 10 es ovi ota focizik. Most anyanak uj munkaja van es heti 3szor kell vinni a tesom edzesre, de az uj munkaja miatt nem tudja. Nekem kell elvinni es varni ra masfelorat es haza hozni heti haromszor. Nagyon faraszto es lenne mas dolgom is, de anyu szerint meg varok az ocsemre az oltozobe egyedul vagyok csend van es megirhatom a leckem
Anyu idos 56 eves es ha ott hagyja ezt a munkat nem biztos talal masikat.
En megertem csak ezert miert engem buntett?
Az nem büntetés neked, hogy eltart, kapsz enni, ruhát, fizeti a netedet?
Ennyit meg kell tenned az öcsédért. De várokozás közben is tanulhatsz, netezhetsz. Nem hiszem, hogy sok dolgod lenne különben.
Nincs igaza annak, aki veled ért egyet. Azok nagyon önző emberek.
Szerintem sincs ezzel semmi baj. Egy család vagytok, ugye? Anyukád ellátott, dolgozott rád, mosott, főzött, takarított, ruhát vett, Internetet fizeti.
Most segítségre szorul, mert a munkája miatt nem tud elmenni.
És neked ez tényleg ennyire nehezedre esik az, hogy elvidd a tesód? És amíg vársz, megírod a leckét, otthon pedig csak pihenés van.
Tényleg nehezedre esik?
Mi az hogy nem a te dolgod? Anyad azt mondta hogy a te dolgod, ugyhogy a te dolgod.
Szereptevesztesben vagy kisoreg. Mondjuk kamaszoknal ez nem annyira meglepo.
Gondolod edesanyadnak nem faraszto minden nap munkaba menni? Realitaserzeked nulla.
ma 11:38!
Nem vagy önző, és alapon igazad is van, de most ez egy ilyen helyet, ezt kell megoldani. Te hogyan oldanád meg?
O nem ker meg senkit meg nem is baratkozik senkivel.
10 tol 6ig dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!