Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim miert csinaljak ezt...

A szuleim miert csinaljak ezt velem?

Figyelt kérdés

13 eves vagyok az ocsem 10 es ovi ota focizik. Most anyanak uj munkaja van es heti 3szor kell vinni a tesom edzesre, de az uj munkaja miatt nem tudja. Nekem kell elvinni es varni ra masfelorat es haza hozni heti haromszor. Nagyon faraszto es lenne mas dolgom is, de anyu szerint meg varok az ocsemre az oltozobe egyedul vagyok csend van es megirhatom a leckem

Anyu idos 56 eves es ha ott hagyja ezt a munkat nem biztos talal masikat.

En megertem csak ezert miert engem buntett?

2014. szept. 3. 10:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%

Az nem büntetés neked, hogy eltart, kapsz enni, ruhát, fizeti a netedet?

Ennyit meg kell tenned az öcsédért. De várokozás közben is tanulhatsz, netezhetsz. Nem hiszem, hogy sok dolgod lenne különben.

Nincs igaza annak, aki veled ért egyet. Azok nagyon önző emberek.

2014. szept. 3. 11:22
 12/33 A kérdező kommentje:
Ez jo szoval ha en mindent megteszek ahogy eddig is akkor majd o nekem is megtesz vagy megenged dolgokat. Hat nem. Nem is foglalkozzik velunk. Mindig faradt vagy ha kerdezek valamit nem tudja vagy hagyjam mar pihenni vagy ertsem meg hogy o nem 20 eves es nem jon velem .,
2014. szept. 3. 11:25
 13/33 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem sincs ezzel semmi baj. Egy család vagytok, ugye? Anyukád ellátott, dolgozott rád, mosott, főzött, takarított, ruhát vett, Internetet fizeti.

Most segítségre szorul, mert a munkája miatt nem tud elmenni.

És neked ez tényleg ennyire nehezedre esik az, hogy elvidd a tesód? És amíg vársz, megírod a leckét, otthon pedig csak pihenés van.

Tényleg nehezedre esik?

2014. szept. 3. 11:33
 14/33 A kérdező kommentje:
Igen reggel elmegyek otthonrol este fel7re erek haza es faradt vagyok. Nem lehet minden lecket ott megcsinalni mert nincs nalam a tablazat vagy korzo vagy az a munkafuzet es meg vacsorazni furodni ...
2014. szept. 3. 11:36
 15/33 anonim ***** válasza:
95%
11-es tényleg baromi önző vagyok mert úgy gondolom 40 éves 2 gyermekes anya létemre, hogy nem a nagyobbik gyermekemnek szültem a kisebbet... és nem úgy gondolom, hogy az ő feladata folyamatosan a kicsi kísérgetése... természetesen segítsen be ha szükségem van rá, de állandó programot ami alapból nem az ő feladata, nem fogok neki adni... nem írtad kérdező, hogy anyukád állandóan délutános, vagy több műszakban dolgozik és csak pár hetente esik rád a kísérgetés...
2014. szept. 3. 11:38
 16/33 anonim ***** válasza:
11%

Mi az hogy nem a te dolgod? Anyad azt mondta hogy a te dolgod, ugyhogy a te dolgod.

Szereptevesztesben vagy kisoreg. Mondjuk kamaszoknal ez nem annyira meglepo.

Gondolod edesanyadnak nem faraszto minden nap munkaba menni? Realitaserzeked nulla.

2014. szept. 3. 12:00
 17/33 Andizsuzsi ***** válasza:
12%

ma 11:38!

Nem vagy önző, és alapon igazad is van, de most ez egy ilyen helyet, ezt kell megoldani. Te hogyan oldanád meg?

2014. szept. 3. 12:07
 18/33 anonim ***** válasza:
73%
mivel évek óta focizik, biztos ismeri anyuka a többi szülőt... megkérem az egyiket, benzinpénzt felezve, hogy vigye el-hozza haza - mindenki jól jár :)
2014. szept. 3. 12:19
 19/33 A kérdező kommentje:

O nem ker meg senkit meg nem is baratkozik senkivel.

10 tol 6ig dolgozik.

2014. szept. 3. 12:41
 20/33 anonim ***** válasza:
apukátok?
2014. szept. 3. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!