13 éces vagyok és mostanában nagyon sok rajtam a stressz suli kezdes miatt meg amiatt hogy a szuleim fojton veszekednek velem. Mit csinaljak hogy ne sirjam el magam csak ugy meg hogy ne legyek ennyire stresszes? =S =/
Ezzel sajnos nem tudsz mit tenni,próbálj kicsit felszabadulni a terheid alól.Ez az egész a kamaszkor miatt van(annak idején én sem hittem el),de most te szépen hidd el,és higgadj is le!Nyugi,szülőket meg kell hallgatni,el kell viselni,engedelmeskedni kell nekik,és akkor nincs gáz.
Lázadni világ életedben fogsz a rendszer ellen meg minden ellen,vagy ha nem,akkor ugyanolyan birka leszel,mint sokan mások(TISZTELET A KIVÉTELEKNEK,mert még vannak szerencsére,illetve már vannak!)...
Szóval nyugodj meg,most is egy lázadást élsz meg,és többre vágysz,a határaidat szabdalod.Meg a szüleid idegrendszerének a határait is,de ez ilyenkor kell is.
Én nem emlékszem, hogy bármikor is stresszeltem sulikezdés miatt.
Az nem az idegenlégió.
Nem igazán értem már én ezeket a mai fiatalokat, olyan puhányok lettek.
Egy 13 évesnek jobb esetben semmi dolga nincs csak az iskola. Most akkor mi a probléma?
Siettem, telefonról írtam... ez vajon tényleg elegendő ok arra, hogy a folyton-t pontos j-vel írjuk?
Egyébként meg: kamasz vagy, hormonális változások zajlanak a testedben, ahogy valaki írta korábban: labilis vagy érzelmileg... majd elmúlik. Ki kell várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!