Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha az anyukám egy...

Mit tegyek ha az anyukám egy 30 évvel (! ) idősebb emberrel jár?

Figyelt kérdés
Pontosan 30 év van anyu, meg a pasi között aki miatt válnak a szüleim..szüleim között is 15 év volt, de ez most nagyon durva és nem is tudom mit mondjak:(
2014. aug. 31. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha anyukád szereti azt az ember, szeresd te is, persze ha úgy viszonyul hozzád.
2014. aug. 31. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem normális, ne haragudj..
2014. aug. 31. 12:20
 3/8 intrepid ***** válasza:
49%
Örökölni akar anyukád. A pasinál nem kell sokáig várni már. Legalább jómódú, - gazdag?
2014. aug. 31. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Miért kellene bármit tenned?

És miért ne lenne normális? A főnököm 20 évesen ismerkedett meg egy nála 28 évvel idősebb pasival, két gyerekük van, azóta is együtt élnek, most már 27 éve. Senkinek semmi köze hozzá. Millió házasság megy tönkre kis korkülönbséggel is.

2014. aug. 31. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nehez ilyen kapcsolatokat osszeegyeztetni a generacios kulonbsegek miatt. De szerintem ne tegy semmit anyud vele boldog ismerd meg.
2014. aug. 31. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha édesanyád beleszólna, hogy te kivel jössz össze, nagy valószínűséggel fel lennél háborodva, hogy miért nem a saját életével törődik.

Sajnálom, hogy a szüleid válnak, de szerintem akkor is előbb-utóbb eljutnának erre a pontra, ha nem lenne új férfi a képben.

A helyzetnek nem kell örülni, nem is kell mondani semmit, sőt tenni sem kell. Megrendítő lehet ezt látni, de próbálj hideg fejjel gondolkodni. Ha esetleg látványosan undorodsz, gyűlölködsz és keresztbe szeretnél tenni a kapcsolatnak (nem azt mondom, hogy ezt csinálod, de ha esetleg mégis így történne), akkor lehet, hogy te jössz ki belőle rosszul, és megromlik a kapcsolatod anyukáddal.

Ülj le, beszéld ki a barátaiddal, de szerintem ebből maradj ki. Persze megkérdezheted anyukádat, hogy hogy-hogy erre a fickóra esett a választása, de igyekezz minden gúnyt mellőzni, és elfogadni a válaszát.

2014. aug. 31. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Biztosan megtalálta a boldogságát ennél a pasinál,amit az apád nem adott meg neki.
2014. aug. 31. 13:03
 8/8 intrepid ***** válasza:
#7. Érdekes, ha egy férfi szeret bele egy nőbe, és emiatt válik, annak soha nem ezt írjátok, hanem azt, hogy mindenféle szemét ember. Pedig lehet, ő is csak azt a boldogságot keresi, amit a feleségétől nem kap meg. Akkor miért rosszabb az ilyen férj, mint az ugyanilyen feleség?
2014. aug. 31. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!