Hogyan valljam be a, szüleimnek, hogy van az életembe egy nálam 17 évvel idősebb férfi? ( 20/l)
Mondd meg egyenesen,hogy most ezzel a pacákkal szórakozol.
Amúgy nagy terveid ne legyenek. Ennyi idősen nekem is pont 17 évvel volt idősebb a volt barátom, pár év és továbblépsz.
Fiatal, öreg, termékenység, korai elhalálozás, előélet, betegségek. Ismered a kilincses hasonlatot?
Nagyon fiatal vagy, mikor akarsz élni, egyáltalán hogy képzelted el ezt a kapcsolatot?
Ha meg jól akarja érezni magát valakivel, elképzelhetetlennek találom én, hogy egy nálam 17 évvel idősebb faszival kezdjek kavarni.
Kedves válaszadók érdekelne, hogy a saját lányotokat is erre buzdítjátok?
Vagy a fiatal lányok apa komplexusban szenvednek mind?
Valaki világosítson fel nekem ez annyira elfogadhatatlan, vagy én vagyok túl öreg, és konzervatív 29L.
Vagy ez a pénzről szól?
Én is azt mondom, érezd vele jól magad!
Javaslom, a szüleidnek, ha érdekli őket, mondd el.
De azt is hozzáteszem, hogy ne vele akard leélni az életedet. Az én volt férjem 29 évvel idősebb nálam... Pénzről nincs szó, csak beleszerettem az akkor 50 éves emberbe. Most 40 évesen látom, hogy ez a korosztály sok szempontból "kellemes" társaság. 20 évesen azt hittem, ez kell nekem, ő az igazi. Hát nem.
Érezd jól magad vele, de ne kösd össze az életedet vele!
20 éves felnőtt létedre nemhogy bevallani nem kellene senkinek semmit - a szülednek sem! - kivéve a rendőrségen, ha hivatalosan vallomást kell tenned, de köze seincs senkinek sem a te életedhez. Ismétlem: a szüleidnek sem.
Legyél vele boldog, ne foglalkozz másokkal. Ha megy, engedd el, ha más jön, fogadd el, ha ő marad, akkor szeressétek egymást holtig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!