Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy én...

Hogy mondjam meg, hogy én mégsem költözöm? Szülők, ti ezt anya helyében hogyan fogadnátok? 16/L

Figyelt kérdés

Anya új férje külföldi és úgy volt, hogy szeptembertől én is odaköltözöm hozzájuk. Viszont ez mégsem fog összejönni és ezt muszáj lesz neki megmondanom.

De már folyton mondja, hogy alig várja, hogy mindennap lásson és együtt legyünk.

2014. aug. 30. 18:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Bocsánat 3000 eurót (szerencsére).
2014. aug. 30. 22:32
 32/39 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a kérdező támadásnak veszi, ha azt mondják neki, hogy nagy valószínűséggel nem fognak a sráccal együtt maradni. Még csak 16 vagy, most hullik le a tojáshéj - és ezt ne bántásként vedd. Én is voltam annyi és én is így gondolkodtam.

Tényleg eldobod magadtól a lehetőségeket, egy fiú miatt, akinek 9 évig nem te voltál a legfontosabb. (Mondhat akárki akármit, ha én nagyon szeretek valakit, megoldom mindenképp, hogy vele legyek.)

Igazából én csak édasanyukádat sajnálom. Te vagy a lánya, beleélte magát, hogy mostantól minden nap látni fog, aztán hirtelen ez az álom ketté fog oszlani. Egy anyának az ilyen mérhetetlen fájdalom, még ha nem is fogja kimutatni.

2014. aug. 30. 22:57
 33/39 anonim ***** válasza:
Ez megint az Oroszországba költözős sztori?
2014. aug. 31. 00:24
 34/39 anonim ***** válasza:
81%
9 eve szerelmes vagy valakibe es most vagy 16. Persze. Ezt azert magad is el ismerheted, igen nevetségesen hangzik.
2014. aug. 31. 06:24
 35/39 anonim ***** válasza:
60%
Anyaként a szívem szakadna meg ha az épp 16 éves lányom inkább az aktuális kis szerelmét választaná helyettem, nagyot csalódnék. Remélem nekem majd sikerül jobb kapcsolatot kialakítanom a gyerekemmel, hogy az anyját ne dobja el az aktuális pasija miatt.
2014. aug. 31. 12:16
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 30-as.

Már a lányom is 23 éves, és képzeld nem lébecol ebben az országban, hanem pénzt keres. Neki is van már diplomája. Képzeld! Nem volt protekciója a munkahelyén mivel 200km-re él tőlünk nem ismerünk ott senkit. Aki ilyen korban becsületes és szorgalmas arra a munkáltatók Magyarországon is felfigyelnek.

Akire a hazájában nem figyelnek, arra külföldön is csak vendégmunkásként néznek.

2014. aug. 31. 15:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Jól van 36-os sok boldogságot és örömet kívánok neked és a családodnak Magyarországon. Másoknak pedig hagyd meg a választási lehetőséget, ha nem esik túlságosan nehezedre.
2014. aug. 31. 15:47
 38/39 anonim ***** válasza:
Egyébként anyukád helyében nem hiszem, hogy annyira kiborítana a dolog. Nyilván tisztában van vele, hogy a lánya 16 éves, kamasz, ez ezzel is együtt jár, hogy gyorsan váltogatod az elképzeléseidet, és hát az sem esett nehezére, hogy elköltözzön mellőled egy másik országba, sok anyának ez igen nehéz lenne. Az hogy 9 éve szerelmes vagy ebbe a fiúba, azt jelenti, hogy 7 évesen szerettél bele, ezt szerintem egyetlen felnőtt sem tudja igazán komolyan venni, de talán te is érzed, hogy mi miatt vicces egy ilyen kijelentés. Ha szétmentek később, vagy ha esetleg együtt maradtok és úgy döntesz/döntötök akkor majd kiköltözöl hozzá, lehet ez néhány hónap, vagy év is. De igazából anyukád hozta meg anno azt a döntést, hogy külön országban éljetek, nem hiszem, hogy neki kellene bármit is elvárnia tőled.
2014. aug. 31. 17:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Mit idegeskedik itt mindenki? Mintha másik bolygó lenne az a külföld. Most nem utazik ki, de BÁRMIKOR kiutazhat hozzájuk, ha mégis olyanja lesz. A rosszmájú közbeszóló pedig, aki kétszer is undorítóan beszólt, hogy akkor majd a kislány anyukája lesz elutasító, ő csak egy szánalmas gonoszkodó, biztos a saját gyerekeivel is ilyen förtelmes, ilyen nyomi lelkivilágúval nem is állok le társalogni.
2019. okt. 19. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!