Annyira félek. Mit tegyek?
Sziasztok!
Holnap megyek kollégiumba, de egész nap csak sírok. Leginkább anya miatt választottam a sulit és ugye muszáj a kollégium is, mert 2-2,5 óra a suli vonattal. De nagyon félek, nem akarom itthon hagyni. Már azon is gondolkodtam, hogy el se megyek a suliba, inkább visszamondatom és vállalok munkát. Annyira félek ettől az egésztől. Sose voltam még így külön tőlük. Ma is teljesen bunkó voltam vele, mert nem akartam, hogy lássa, hogy csak sírok. :'(
Visszamondjam?
18/L
Tudom, de akkor is olyan nehéz. :(
Mármint van, hogy 1-2 hétre elmegyek páromhoz és nem is tudok vele beszélni, de az más.
18 éves vagy. Értem, hogy nem voltál rendszeresen hosszabb időket távol a szülői háztól, de azért nem olyan tragikus a helyzet.
Egy kis önállóság sosem árt ilyen életkorban. Örülj neki, hogy kaptál kolesz szobát. Nálunk ölre mentek érte.
Hétvégente haza tudsz utazni ergo ha így számolod a hónap majd 30%-át otthon tudod tölteni ha akarod.
Előre ne félj semmitől sem. Könnyen elképzelhető hogy jól ki fogsz jönni az új társaiddal, és úgy kell majd hazahívni téged.
Kilépni bármikor ki tudsz, ez nem kényszer, de jobban teszed, ha nem erős negatív érzelmekkel vágsz neki egy ilyen dolognak.
Nem lehet mindig a mama szoknyája alatt lenni.
Én is 18 vagyok, de 3 éve külön élek. :D Na jó, nyilván ez se normális, de azért az sem teljesen, hogy te még ennyire nem akarsz önállósodni.
A mély vízbe beleesni mindig nehéz, de előbb-utóbb mindenképp el kellene válnod tőlük, és ezzel mindenképp profitálsz. Ha megszokod, pedig még élvezni is fogod! ;)
Ráadásul nem a világ végére mész, nyugodtan hazamehetsz hétvégente akár. Jó lesz, ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!