Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annyira félek. Mit tegyek?

Annyira félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap megyek kollégiumba, de egész nap csak sírok. Leginkább anya miatt választottam a sulit és ugye muszáj a kollégium is, mert 2-2,5 óra a suli vonattal. De nagyon félek, nem akarom itthon hagyni. Már azon is gondolkodtam, hogy el se megyek a suliba, inkább visszamondatom és vállalok munkát. Annyira félek ettől az egésztől. Sose voltam még így külön tőlük. Ma is teljesen bunkó voltam vele, mert nem akartam, hogy lássa, hogy csak sírok. :'(

Visszamondjam?

18/L

2014. aug. 29. 16:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
igen egyszer meg kell lépni hogy elmész otthonról. Én is most kezdem a fősulit. Furcsa lesz és szokatlan, de egyszer ezt is meg kell lépni
2014. aug. 30. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!