Hogy mondjam meg, hogy én mégsem költözöm? Szülők, ti ezt anya helyében hogyan fogadnátok? 16/L
Anya új férje külföldi és úgy volt, hogy szeptembertől én is odaköltözöm hozzájuk. Viszont ez mégsem fog összejönni és ezt muszáj lesz neki megmondanom.
De már folyton mondja, hogy alig várja, hogy mindennap lásson és együtt legyünk.
Persze persze :) én is voltam 16 éves :)
De az érdekes, hogy apáddal a sztori elején még semleges a kapcsolatod, a sztori második oldalán már jó :)
16 évesen én sem láttam a rózsaszín ködtől, és meg voltam győződve, hogy különleges és életem végéig tart :)
Kislányom, több, mint kétszer annyi idős vagyok, mint te, láttam már karón varjút.
És 16 évesen tényleg bőven elég hetente másfél nap együtt, nem vagytok felnőttek még, hogy szinte együtt éljetek.
Fogadni mernék, hogy januárban már nem lesztek együtt.
És ha akkor meggondolnád magad, mit szólnál, ha anyukád mondaná, hogy bocsi, ne gyere?
Figyelj, ne próbálj fogadni, mert nem tudod, mik történtek az életünkben. Ez nem annyi, hogy elmondta, hogy tetszem neki, randiztunk és wáo, együtt vagyunk.
Nem részletezném inkább, miért olyan fontos Ő nekem.
Elhiszem, hogy idősebb vagy, láttál már kapcsolatokat tönkremenni. De én is láttam már olyat, hogy valakik igenis együtt voltak évekig, esetleg együtt is öregedtek meg.
Minden párkapcsolat más és más. Ne te mondd már meg, hogy mi hány hónap múlva szakítunk.
Imádom, mikor valaki az összes nála fiatalabbat, aki szerelmes, elintézi annyival, hogy úgyis vége lesz... Pedig fogalmad sincsen az életünkről, nem tudod, milyen dolgok történtek velünk/közöttünk.
Nem párkapcsolati tanácsot kértem!
Anya pedig nem mondaná azt, hogy ne menjek, amikor menni szeretnék.
Holnap beszélek vele és biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni.
A többi "úgyis szakítani fogtok, ez csak futó kapcsolat" stílusú válaszra pedig nem vagyok kíváncsi. Köszönöm szépen!
"Igen, de mindketten maradunk Pesten egyetemen"
Te ezeket a dolgokat mikor határoztad el? Mert ha ennyire kötődsz magyarországhoz, akkor nem értem, hogy egyáltalán miért merült fel benned a költözés gondolata. Amúgy én úgy gondolom, hogy éppen most sodrod magad egy sokkal rosszabb pozícióba, ha itthon maradsz. Ott lenne neked a lehetőség, hogy egy jobb helyen, magasabb színvonalon tanulhass. Külföldön is van egyetem és az a helyzet, hogy sokkal jobbak, mint Pesten. Tudom, mert én is Pestre járok és éppen most fogok külföldre költözni (csak nekem sokkal nehezebb lesz, mert ki kell fizetnem a sokszázezres kauciót a lakásért, stb., te ezeket mind megspórolhatod). Szép dolog a szerelem és valószínűleg én sem tudtam volna átgondolni 16 évesen, hogy milyen fontos a karrier, vagy a pénz, de igazából remélem, hogy megjön az eszed és rájössz még időben, hogy milyen jó lehetőséged van, anyukád révén, a külföldi életre és mihamarabb kimész utána.
Istenem, milyen MAGYAR ember az aki ilyeneket ír egy 16 éves gyereknek, hogy el kell mennie ebből az országból mert itt úgysem boldogul.
Normális aki így beszél? Menjen az ilyen és rángassa magával a családját! Takarítsák a budit egy szállodában valahol!!!!
A kérdezőnek van a hazájában elképzelése már ilyen fiatalon. 9 év után megkapta a sorstól akire eddig vágyott. Pont most amikor döntés előtt áll?
Mi ez ha nem egy jel, egy isteni gondviselés, hogy helyes döntést hozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!