Ha az apám engem életemben nem vett soha emberszámba akkor a halála meg kéne hogy rázzon?
Mert h finoman szólva nem volt egykedves ember.
Sőt rengeteg rossz emlékem van tőle. A fizikai és lelki terror gyakorlatilag egész széles palettája.
Úgy mint a verések ordibálások jó az utóbbi években már nem volt, azért mert felnőttem.
Konkrét példákkal éve mindig percre pontosan haza kellet érjek.
Mindig mindenről be kellet számoljak.
Ha valami nem az elképzelései szerint történt akkor jött a balhé v a verés.
Még a nyulaimat is megetette velem, mer h neki pörkölt kellet pont az én nyulaimból.
És akkor most amikor meghalt nekem úgy kéne éreznem h engem egy súlyos veszteség ért ?
Mert lehet velem van a baj, de én nem így gondlom.
Mondjuk örököltem utána egy külföldi nyaralót, az autóját meg a cuccait de ez engem hidegen hagy.
A pucér nős képeit és festményeit ki is dobtuk még a hónapban.
(Ezt azért most írtam ki mert nem akartam h anyám lássa és már alszik.)
17 F
Nem bántotál, bántott egem eleget az apám vagy 15 évig.
De örülök h már vége.
Ne haragudj kérdező, de a leírtak alapján apád egy beteglelkű szadista állat volt. Aki képes ezt megtenni a saját gyerekével (a nyuszisra gondolok), az komolyan mondom nem normális, és nem tudom emberszámba venni.
Teljesen megértem, hogy "apa" terén nem ért téged a halálával semmilyen veszteség. Sőt, még jobb is, hogy vége ennek az időszaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!