Ha az apám (csak papíron! ) részegen odavezet hozzánk és megver akkor kihívhatom e rá a rendörséget?
Ittas vezetés helyből.
Ha a kierkezo rendőröknél feljelentést teszel, és orvossal látleletet vetetsz, akkor testi sértés
Ha beront a házba, birtokháborítás, ha a zárt ajtón keresztül akkor betörés, erőszakos behatolás.
Csak papíron az apád, vagy csak papíron részeg?
Az viszont durva lenne, ha az ittas vezetés megállapításához elég lenne annyi, hogy te azt állítod, részegen vezetett.
Miért vert meg?
Úgy értem, hogy csak papíron, hogy anyától mg nem vált el bár 3 éve megcsalta. És onnan tudom hogy részeg mert nem beszél érthetően és nem jár biztonságosan, meg büdös a szája. Meg anya orvos. És ő is...
És amúgy nem tudjuk miért ver meg minket csak úgy hazajön és random. De anya ilyenkor mindig elveszi a telómat így esélyem sincs,
Hahó! Attól, hogy anyáddal megromlott a viszonyuk, még nem csak "papíron" az apád, maximum papíron anyád férje.
Ha így állsz hozzá, nem csodálom, hogy finoman szólva nem kedvel téged.
6 Látom, szerinted is minden pofon egyszerű...
Rejtsd el a telód és úgy hívd a rendőröket. Fontos a jó időzítés, hogy pont akkor kapják el, amikor a szemük láttára követi el ezeket. Akkor szerintem biztos, hogy beviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!