Mit mondjak, miért nem megyek velük? SOS Nem akarom őket megbántani
Apáékkal (apa, a mostohaanyám és a 2 féltesóm) nem mentem nyaralni, mert kb. 10 napot voltam összesen az országban.
Apa mondta, hogy akkor az őszi szünetben elmehetnénk Erdélybe kirándulni... De ezt pont a távoli romániai rokonai előtt mondta, én pedig nem akartam bunkó lenni, hogy én oda nem szeretnék menni, meg nem az ilyen utazásokhoz vagyok szokva.
Viszont tényleg nincs ehhez kedvem, de megbántani sem szeretném azért.
Szerintetek mit mondjak?
Vagy kérjem meg anyát, hogy esetleg beszéljen vele?
Haragudni fognak rám?
De én nem megyek el...
Elhiszem, hogy szép és valaki ezért ölne, nem azokért a helyekért, amiket én szeretek. Viszont számomra ez élvezhetetlen lenne, csak a hangulatot rontanám.
Anyáékkal mi sosem megyünk ilyen "családi nyaralásra", nem szeretem az ilyeneket. Csak 1 hét, de azalatt az 1 hét alatt olyan dolgokat is tehetnék, amiket sokkal jobban szeretnék.
Majd ha lesz sajat kerested akkor elmehetsz oda kirandulni ahova csak szeretnel 5 csillagos hotel tengerpart stb... de mig a szuleid tartanak el nekik kell tudni mi fer bele az anyagiakba es.mi nem!!!ha nem tetszik ne menj maradj otthol a 4 fal kozt!!!!!
Es 17 evesen elegge nem a.foldon jarsz egyszeuen iritalo a hozza szolasod kedves kerdezo!!!de se baj!!!! Majd megtanit az elet !!!!!
Az is irritáló, hogy te meg nem tudsz normálisan választ írni.
Nagyon zavaró ez az ötszáz felkiáltójel és a helyesírási hibák...
Itt most egyáltalán nem az anyagiakon van a hangsúly, az a kérdésemnél totál lényegtelen. Így is odamegyek mindig, ahová szeretnék.
Eléggé elkényeztetett libuskának tűnsz, de nincs ezzel gond, ha szerencséd van, majd kinövöd :)
A kérdésem csak annyi: ha ezt itt, az oldalon el tudtad mondani eléggé egyértelműen, hogy mi a gondod az erdélyi kirándulással, akkor miért nem tudsz édesapád elé állni és neki is elmondani ugyanezt? Várj, kitalálom: nem vagy hozzászokva az egyenes beszédhez, igaz?
Igen. Kb. sose vagyok őszinte, megtanultam, hogy mindenkinek azt kell mondani, amit éppen hallani szeretne.
Így magamat is megmentem a felesleges veszekedésektől, sértődésektől és másokat sem bántok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!