Mit mondjak, miért nem megyek velük? SOS Nem akarom őket megbántani
Apáékkal (apa, a mostohaanyám és a 2 féltesóm) nem mentem nyaralni, mert kb. 10 napot voltam összesen az országban.
Apa mondta, hogy akkor az őszi szünetben elmehetnénk Erdélybe kirándulni... De ezt pont a távoli romániai rokonai előtt mondta, én pedig nem akartam bunkó lenni, hogy én oda nem szeretnék menni, meg nem az ilyen utazásokhoz vagyok szokva.
Viszont tényleg nincs ehhez kedvem, de megbántani sem szeretném azért.
Szerintetek mit mondjak?
Vagy kérjem meg anyát, hogy esetleg beszéljen vele?
Haragudni fognak rám?
Újabb elkényeztetett, kihivást nem akaró, tömegember ....
Erdély igenis csodálatos hely és itt is vannak helyek, ahova meg tudod apukádat győzni hogy menjetek el. Példának okáért Vásárhelyen a weekend-strand egész jó hely. Vagy Brassó (bár az már alig-alig erdély) ott van aqua-park... pl.
Gyenge kifogásaid vannak. Erről csak annyit, hogy ha kicsit megerőltetnéd magad, jól is tudnál szórakozni.
Na de sebaj, majd idővel ezek a dolgok fognak hiányozni és unalmasak lesznek a mostani bulizós nyaralások.
Mi az, hogy "elkényeztetett, kihívást nem akaró, tömegember"?
Miért próbálod megítélni azt, milyen vagyok? Nem ismersz.
Kamasz vagyok, szerintem egyetlen fiatal lány sem rajongana egy ilyen túrázós, felfedezős útért. Vagyis a legtöbb barátnőm nem ilyen...
Majd ha már megunom az olyan utakat, amiket most szeretek (amit kétlek, mert anya 42 éves létére is ezeket imádja), akkor elmegyek múzeumokat nézni és hasonló helyekre. Attól, mert most ilyen vagyok, később változhatok.
Nem mered felvállalni magadat?
Legalább az apád felvilágosodik a gyereke "igényeiről".
de eldobsz egy olyan lehetőséget mikor együtt lehetnél a családoddal!! Sok közös élményt, emléket, amik egyszer sokat jelentenek majd.
17 évesen ezt még nem elképzeni de lehetnél kicsit előrelátóbb.
Semmit se veszítesz ha elmész! Tuduk h ez mos thigetetlen de pár év múlva nagyon nagyon fogod bánni h nem mentél.
Senki kedvéért nem mennék el.
Nem érezném jól magam, tudom. Annak meg nincs értelme, hogy elmenjek és egész úton azt számoljam, hány nap/óra múlva érünk haza és rossz kedvem legyen.
Itthon is lesznek majd közös emlékeink, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!